rasta - Wto 13 Lis, 2012 Nowy Bond, dobre kino sensacyjne, co nie zmienia faktu, że w kat. Bonda się zawiodła i powiewało nudą martin.h - Wto 13 Lis, 2012 http://film.onet.pl/wiado...,wiadomosc.html
Chyba trzeba szybko wybrać się do kina bo kto wie Kenet - Śro 14 Lis, 2012 Co do Skyfall, to nuda i mega przewidywalny (jak ktoś nie oglądał to nie czyta dalej bo jest spoiler) - nowy M już na początku filmu... wiadomo co będzie ze starą M... Nie minęło pół filmu i złapali bandytę - nigga plis... od razu się domyślasz, że celowo dał się złapać i to jest część jego planu... Ale już mistrz akcją jest, że Bond ginie w 5 minucie filmu! Nie zdążysz sięgnąć po popcorn i staje się jasne, że nawet dwukrotnie postrzelony i utopiony musi przeżyć bo film się dopiero zaczął. I nagle pojawia się nayebany po ruchaniu... szok tato kupę.
Ja się rozczarowałem, na szczęście nie byłem sam i wieczór nie pozostał stracony rasta - Śro 14 Lis, 2012 +100Anonymous - Śro 14 Lis, 2012
Nie rób z Bonda geja... zagalopowałeś się.
Reszta +1Kenet - Sob 17 Lis, 2012 Właśnie obejrzałem niezniszczalnych 2 - mega odmóżdżające epickie kino Są wszyscy, są trupy, wybuchy i prosty humor mega zefir - Nie 18 Lis, 2012 no kino zajebiste!Janusz - Nie 18 Lis, 2012
Kenet napisał/a:
Właśnie obejrzałem niezniszczalnych 2 - mega odmóżdżające epickie kino Są wszyscy, są trupy, wybuchy i prosty humor mega
tez ostatnio oglądałem, i dobrze sie to oglada wasq - Nie 18 Lis, 2012
Janusz napisał/a:
Kenet napisał/a:
Właśnie obejrzałem niezniszczalnych 2 - mega odmóżdżające epickie kino Są wszyscy, są trupy, wybuchy i prosty humor mega