Franek - Czw 23 Sie, 2012 Potrzebuje ogarnąć jakiś dobry kas i trochę ciuchów na moto.
Ktoś coś poleca?Pirania - Czw 23 Sie, 2012 Polecam sklepy z ciuchami na motocykl..
Franek, a tak na poważnie musisz sam się przejechać i sprawdzić co Cie interesuje, jeśli chodzi o kaski i ciuchy, które są w salonach większość jest ok, a jedynym dylematem jest wybór między wyglądem a ceną, bo masz pełen rozrzut. A w ogóle najlepiej to jedź do Niemiec tam full opcja wyboru Franek - Czw 23 Sie, 2012
Pirania napisał/a:
Polecam sklepy z ciuchami na motocykl..
cenna rada
Pirania napisał/a:
A w ogóle najlepiej to jedź do Niemiec tam full opcja wyboru
o widzisz, to jest info.
Serio piszesz? Dużo taniej? Właśnie we wrześniu pewnie będę jechał.mi - Czw 23 Sie, 2012 Louis.de - miewają dobre promocje, nawet z dostawą wychodzi bardzo ok. Kask u nich kupiłem.zefir - Czw 23 Sie, 2012 dokladnie zajebisty sklep , ja tez u nich ogarnialem swojego Nolana Bart - Czw 23 Sie, 2012
mi napisał/a:
Louis de
Pirania - Czw 23 Sie, 2012 taka rada jakie pytanie
poważnie, jest milion zajebistych firm, które robią dobre ciuchy i kaski motocyklowe. Szkoda czasu na ich wymianie, skoro stwierdzisz na przykład, że najcichszy kask Shuberta Cię nie interesuje bo jest za drogi..
W Niemczech sklepy motocyklowe mają wielkość małej hali - full wybór fasonów, kolorów i taniej. U nas masz głownie.. drogo Janusz - Śro 29 Sie, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4tGnc641sOk 1;27 Ryba - Czw 30 Sie, 2012 Nie no super moto to jednak dojebana sprawa GeKo - Czw 30 Sie, 2012 Jaram się takimi driftami, zawsze tylko sie zastanawiam co sie stanie jak Cie odbije z kontry. Janusz - Czw 30 Sie, 2012
GeKo napisał/a:
Jaram się takimi driftami, zawsze tylko sie zastanawiam co sie stanie jak Cie odbije z kontry.
wtedy boli.... pamnitam jak mnie tak kiedys wywyineło na rowerze, a kumpla na simsonie Janusz - Czw 30 Sie, 2012
GeKo napisał/a:
Jaram się takimi driftami, zawsze tylko sie zastanawiam co sie stanie jak Cie odbije z kontry.
tu pod koniec filmu jest kilka przykładów http://www.youtube.com/wa...feature=relatedGeKo - Czw 30 Sie, 2012 Stunciarze to też dobre typy Jaco - Pią 31 Sie, 2012 Urywa jajca
( miejscówa też dobra)Ryba - Sob 15 Wrz, 2012 fajne