To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Puchar Hothatch.org 2012

no name - Śro 11 Sty, 2012

AleX_R53 napisał/a:
na 99% nie będzie już jazdy po dużej pętli

Jak na Poznań to tylko na dużą pętle :/

Kenet - Śro 11 Sty, 2012

Nie jadę na Pozen jak nie będzie dużej pętli :/
Gaydek - Śro 11 Sty, 2012

Ale o co chodzi?
no name - Śro 11 Sty, 2012

Kenet, mała pętla ale chodziło o YTP
nie o puchar HH

Kenet - Śro 11 Sty, 2012

Ogólnie mówię, gdybyśmy się mieli podłaczać do jakiejś imprezy...
Anonymous - Śro 11 Sty, 2012

Gaydek napisał/a:
AleX_R53... w sumie to Kosmita napisał napisał/a:
Gaydek, nie ma opcji na jakiś inny termin tego Poznania, ale nie TPTD ? Koszty podobne, a na tym trackdayu, chyba tak dużo jeżdżenia nie ma, bo jest podział na jakieś grupy i każda ma ileś tam czasu

Na tę chwilę nic innego mi nie zaproponowano.

Gaydek, upraszałbym o przypisywanie cytatów osobom które dany tekst napisały ;)

no name napisał/a:
Kenet, mała pętla ale chodziło o YTP
nie o puchar HH

Dokładnie chodzi o YTP. Bo tam w sobotę są próby sportowe a w niedziele była jazda a la Real-Race, ale ze względów bezpieczeństwa już niedzielnych tak zwanych "Wolnych Przejazdów Toru" nie będzie.

Rasputin - Śro 11 Sty, 2012

AleX_R53 napisał/a:
Dokładnie chodzi o YTP. Bo tam w sobotę są próby sportowe a w niedziele była jazda a la Real-Race, ale ze względów bezpieczeństwa już niedzielnych tak zwanych "Wolnych Przejazdów Toru" nie będzie.

Ale powielasz plote czy wiesz na 100%. Już rok temu miało tak być i jak było można zobaczyć na filmiku. Z tego co ja wiem to nic nie powinno się zmienić. Oby :faja:

Anonymous - Śro 11 Sty, 2012

Rasputin napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:

Ale powielasz plote czy wiesz na 100%. Już rok temu miało tak być i jak było można zobaczyć na filmiku. Z tego co ja wiem to nic nie powinno się zmienić. Oby :faja:

Wiadomość od "kolegi" który siedzi w temacie w związku z udziałem Mini w całej imprezie:

Cytat:
Nasze auta zimują, w głowach i w garażach rodzą się projekty, myślę, że dobrze już na tym etapie podzielić się nieoficjalnymi informacjami na temat planowanego kształtu YTP w nadchodzącym sezonie:
1. impreza nadal będzie dwudniowa
2. sobota bez większych zmian
3. niedziela będzie bez wyścigów, ale za to próba sportowa podobna jak na super-oesach czyli 4 - 5 km próba na całej dlugości toru, eelektroniczny pomiar on-line, auta puszczane co kilkanaście sekund
4. do klasyfikacji liczone są dwa dni

Jeśli chodzi o regulamin to tu tendencja idzie w kierunku kompletnie wyposażonych aut bez klatek, odchudzonych nadwozi, swapów itp. - dla takich aut prawdopodobnie będą klasy jak do tej pory (rok rozpoczęcia produkcji modelu '82 albo '84)
Auta modyfikowane do sportu (klatki, kubły, wypatroszone wnętrza, poliwęglan, zawias?) będą w klasie sport i tu toczy się dyskuska na temat ilości klas i pojemności np. klasa 1-sza to auta do 2 litrów poj. (rozpoczęcie produkcji modelu '89?)

Rasputin - Śro 11 Sty, 2012

Hmm :/ Obyś nie miał racji :]
Gaydek - Śro 18 Sty, 2012

M napisał/a:
Gaydek napisał/a:
Poznań mamy klepnięty na 8 kwietnia, niedziela...

Pytanie tylko, czy zdołamy zebrać ekipę. Dlatego też jest jeszcze jedna opcja - wykupienie kilkunastu miejsc na AW Track Day. Czekam na terminy - będzie ich kilka. Zobaczymy co nam bardziej pasuje.

Jaka musi byc ekipa Gaydku?
Może druga opcja być bezpieczniejsza.

:rotfl:

W AW zorientowali się, że klepnęli nam Wielkanoc :) . W związku z tym mamy wybrać:
- 1 kwietnia,
- 22 kwietnia albo
- Tor Poznań Track Day (dostępne terminy to 7 i 15 kwietnia; organizator już o nas wie).

Nasza impreza to 430 zł od osoby, Tor Poznań Track Day to 500 zł od osoby.

Czekam na określenie minimum do podpisania umowy na akademię - dzień na torze "we własnym zakresie".

M - Śro 18 Sty, 2012

Pięknie. Napisz jakie minimum i działamy. Ceny bardzo dobre.
130zł drożej od ułęża :) Już wiem jaki mam argument w negocjacjach :D

faldzip - Śro 18 Sty, 2012

a co jest w cenie? ;)
Anonymous - Śro 18 Sty, 2012

z takim wyprzedzeniem pasuje mi każdy termin :)
no name - Śro 18 Sty, 2012

faldzip napisał/a:
a co jest w cenie?

Nocleg, kolacja, panienki, benzyna na dojazd , tor i powrót xD

kosmita - Śro 18 Sty, 2012

no name napisał/a:
Nocleg, kolacja, panienki i benzyna na dojazd , tor i powrót

i komplet slików :lol2: