oj, dobroć zupełnie jak ja wczoraj Wrobel - Sob 19 Sty, 2013
Janusz napisał/a:
oj, dobroć zupełnie jak ja wczoraj
gdzie ty masz tyle sniegu? Janusz - Sob 19 Sty, 2013
Wrobel napisał/a:
gdzie ty masz tyle sniegu?
mam taką jedna miejscówe, i wczoraj było cąłkiem sporo sniegu tam. Niestety jak wracałem spotkałem małą "obławe" policyjną, a byli w takiej odległosci od tego miejsca ze musieli słyszec kazde moje odjęcie
ogolnie, jak narazie wczoraj były najlepsze warunki do jazdy w tym sezonie niestety na Mucharzu jakiś strasznie duży ruch wczoraj był i tam sie nie dało zbytnio jeździc qbus - Sob 19 Sty, 2013 No to zaczęło się ostatnie rozdanie... póki co Latvala skończył a Novikov jedzie na 3 kołach... napierdala śniegiem, deszczem a zjazd w dół cały we mgle!Bart - Sob 19 Sty, 2013
qbus napisał/a:
Novikov jedzie na 3 kołach... szybko leci
waryjat!
martin.h - Sob 19 Sty, 2013 Będzie się działo, nocne odcinki roztrzygną wszystko qbus - Sob 19 Sty, 2013 Piękna końcówka... ja jebie ktoś przez kogo nie ma relacji w tv powinien wyleciec z pracy!
GeKo - Sob 19 Sty, 2013 Hahaha, a wczoraj czytałem w WRC że wierzą w Latvale że to koniec dzwonów w jego wykoananiu. Relację lecą na jakiejś niemieckiej stacji z 1 w nazwie.qbus - Sob 19 Sty, 2013 Anonymous - Sob 19 Sty, 2013 a w necie nie ma jakiejs relacji??qbus - Sob 19 Sty, 2013 Nie ma nic na zywo
Debiut VW udany - drugie miejsce za Loebem to jak zwycięstwo...martin.h - Sob 19 Sty, 2013 Bardzo ciekawe Monte, ale martwią mnie te odwołane odcinki. Czy już nastały takie czasy, że kierowca nie potrafi sobie poradzić w trudnych warunkach? Idąc tym tropem zorganizujmy WRC w hali sportowej, Arabowie pewnie wybudują taką dużą halę gdzie da się zrobić 300km OSowych w idealnych sterylnych warunkach
Gdzie czasy B-grupy, która miała o wiele więcej mocy i prowadziła się dużo trudniej
Będzie ciekawy sezon, Ogier jest szybki, ale zobaczymy jak z jego szybkością na szutrze. Ostberg, Hanninen, Latvala czy Novikov mogą się też włączyć w walce o tytuł. A mamy jeszcze Sordo i Hirvonena
Michał Kościuszko nie zaszalał, ale poczekajmy na Szwecję bo będzie bardziej miarodajna, choć Mini z Włoch jest jak pizza z Biedronki w porównaniu do prawdziwej włoskiej pizzy z Prodrive Jedynym plusem jest to, że nawiązywał walkę z Panami Chardonnet i Crugnola w DS3... R3T Swoją drogą załogi w ośkach mnie zadziwiły