anjas - Śro 01 Sie, 2012 ciekawe kto pojedzie na Czesława miejsce... roj - Śro 01 Sie, 2012 Czesław jak za parę lat w końcu dotrze na pierwsze upalanie to będzie tak zciśnieniowany, że jebnie rolkę na pierwszym zakręcie zefir - Śro 01 Sie, 2012 padłem
Czesuaw napadamy na winkle qbica - Śro 01 Sie, 2012
M napisał/a:
Kto jeszcze nocleguje?
Ja i Roj zostajemy na integrację,
Bonku jak wygląda sprawa tam z noclegiem i jakimś ogniskiem/grillem na miejscu?
Ja z moją też chyba zostaniemy Przy torze są podobno jakieś domki i pole namiotowe więc z noclegiem nie powinno być problemu M - Śro 01 Sie, 2012 Lepiej wczesniej sie dowiedziec Bonczek - Czw 02 Sie, 2012 Jest grubo - mam wpłatę od czesia. Aktualna lista w pierwszym poście M - Czw 02 Sie, 2012 Bonku napisz o noclegowni jakiejś Bonczek - Czw 02 Sie, 2012 Na samym torze -> http://www.automobilklub.kielce.pl/s,8,motel.html
Trasa dość szybka i przede wszystkim bezkolizyjna opinie, sugestie, pisać - niezaznaczyłem szykan żadnych, ale możnaby w 2 miejscach zrobić
M - Czw 02 Sie, 2012 Trzeba rezerwację zrobić.
Wieczorem usiądziemy do jakiegoś grilla pum - Czw 02 Sie, 2012 masz taka mapke ale czystą? bo bym ci propozycje przestawil bo olewamy bardzo fajny śliski winkielBonczek - Czw 02 Sie, 2012 Ja akurat nie lubię tego zakrętu, więc go pominąłem Łap!
Janusz - Czw 02 Sie, 2012 zróbmy szykanę zamiast nawrotu bo będzie ciekawiej na następnym zakręcie, a nawracanie oską jest średnio fajne rasta - Czw 02 Sie, 2012 Popieram, takie nawroty w miejscu to lipa Bonczek - Czw 02 Sie, 2012 Jeżeli ktoś będzie miał propozycję trasy to jest czysta mapka - proszę wrzucać
Oczywiście przy założeniu trasy BEZKOLIZYJNEJ PieQt - Czw 02 Sie, 2012
Bonczek napisał/a:
Jest grubo - mam wpłatę od czesia. Aktualna lista w pierwszym poście
w innym temacie napisał, że nie zdąży z głowicą przed kielcami