To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RSMP, RPP...] SEZON 2013

Janusz - Wto 21 Maj, 2013

Pany, jak ogarniamy sie na wisłe ??
qbica - Śro 22 Maj, 2013

na dwa dni wpadasz z noclegiem? :>

ja mam w planach na sobote ogladare w cisownicy wszystkie przejazdy, a na niedziele dobke tez tak samo bez jezdzenia miedzy oesami

Janusz - Śro 22 Maj, 2013

nie, jest nas 5 do jednego auta, wiec taniej nam wyjdzie dojeżdzać. Nie mamy jakos specjalnie daleko. a woałbym jakoś jednak obrać droge aby zobaczyć po jednym odcinku na pętle, zeby nie siedziec na dupie cały dzień w jednym miejscu :)
qbica - Śro 22 Maj, 2013

Janusz napisał/a:
zeby nie siedziec na dupie cały dzień w jednym miejscu

i na cisownicy i na dobce mam 2-3 rożne miejsca do ogladania wiec będe butowal wzdłuż odcinka, a z ostatniego przejazdu cisownicy mozna jeszcze ewentualnie podjechac na ostatnie zamarski. Zreszta wszystko sie wyjasni na miejscu bo niewiem ilu kierwoców bedziemy mieli :D

Koto jakoś ostatnio ucichł, ale moze sie jeszcze odezwie przed wisłą i bedzie mial jakis lepszy pomysl na ogladare :)

106 - Śro 22 Maj, 2013

w niedziele polecam tez jakies szybsze partie :]
Koto - Śro 22 Maj, 2013

No cześc ;)
W pierwszy dzień ja widziałbym to tak: hopa na Cisownicy w pierwszym przejeździe dojeżdżając z Czech, końcówka odcinka, tam gdzie w zeszłym roku na barbórce się działo, w drugim, trzeci tylko czołówkę, w jakimś łatwo dostępnym miejscu i dzida na Hażlach, tam znowu wszystkich na zjeździe w dół, kawałek od miejsca gdzie widac 2 razy jak przejeżdżają.
Drugi dzień sama Dobka jest niezłym pomysłem, dojeżdżając w jedno miejsce nie trzeba daleko butowac i można zobaczyc kilka niezłych miejscówek, tam gdzie Nowocień wydzwonił na barbórce, hamowanie do prawego oporu na żwirze, ostre spadanie do mostku, a na koniec jak zrobi się brudno, spadanie z ciasnymi zakrętami gdzie kiedyś już oglądaliśmy.
Kubalonka jest niezła, ale nie da się dojechac nawet blisko fajnych miejsc, trzeba daleko butowac odcinkiem.

Koto napisał/a:
No cześc ;)
W pierwszy dzień ja widziałbym to tak: hopa na Cisownicy w pierwszym przejeździe dojeżdżając z Czech, końcówka odcinka, tam gdzie w zeszłym roku na barbórce się działo, w drugim, trzeci tylko czołówkę, w jakimś łatwo dostępnym miejscu i dzida na Hażlach, tam znowu wszystkich na zjeździe w dół, kawałek od miejsca gdzie widac 2 razy jak przejeżdżają.
Drugi dzień sama Dobka jest niezłym pomysłem, dojeżdżając w jedno miejsce nie trzeba daleko butowac i można zobaczyc kilka niezłych miejscówek, tam gdzie Nowocień wydzwonił na barbórce, hamowanie do prawego oporu na żwirze, ostre spadanie do mostku, a na koniec jak zrobi się brudno, spadanie z ciasnymi zakrętami gdzie kiedyś już oglądaliśmy.
Kubalonka jest niezła, ale nie da się dojechac nawet blisko fajnych miejsc, trzeba daleko butowac odcinkiem.

nic nie rozumiem, ale popieram +1 ;D

106 napisał/a:
w niedziele polecam tez jakies szybsze partie :]

to też jest dobry pomysł :D

qbica - Śro 22 Maj, 2013

Koto napisał/a:
No cześc ;)

no to gitara :] innych odcinków nie znam, ani dojazdów do nich więc nie kombinowałem, ale jak mamy przewodnika to mi ten plan na sobote pasi jak najbardziej :pom:

A w niedziele można na lajcie podjechać do dobki od strony Ustronia (mety) bo jest tam o wiele więcej miejsca do zaparkowania niż tam gdzie w zeszłym roku podjeżdżaliśmy do oesu ;)

to gdzie i o której sie ustawiamy ?? ja bede jechał od strony BB
Koto - Śro 22 Maj, 2013

qbica napisał/a:
A w niedziele można na lajcie podjechać do dobki od strony Ustronia (mety) bo jest tam o wiele więcej miejsca do zaparkowania niż tam gdzie w zeszłym roku podjeżdżaliśmy do oesu ;)

Tylko to sporo butowania jest, a podjazd koło Gołębiewskiego jest na środku, między wszystkimi miejscami. No może placu nie ma wiele, ale jak wpadniemy rano to spokojnie zaparkujemy.

Janusz napisał/a:
to gdzie i o której sie ustawiamy ??

Jutro się dogadamy, za dużo myślenia :P

qbica - Śro 22 Maj, 2013

Janusz napisał/a:
to gdzie i o której sie ustawiamy ?? ja bede jechał od strony BB

Myślę że można się w Ustroniu pod tesco spotkac, bo i tak będziecie przez Ustroń lecieć. Jak polecicie dwupasem w strone Wisły to w Ustroniu na światłach zaraz za orlenem skręcacie w prawo na Cieszyn i zaraz macie tesco po prawej stronie. Z tamtąd polecimy na przejście graniczne w Lesznej gdzie się spotkamy z Koto ;)

Co do godziny to trzeba się bedzie jeszcze jakoś sensownie dogadac ;)

Koto - Pią 24 Maj, 2013

Spotkajmy się o 7.30 na przejściu w Lesznej, przy sklepach po czeskiej stronie. Jak macie to weźcie coś do rozbrojenia kłódki, bo nie sprawdzałem ostatnio, czy szlaban w lesie otwarty jest ;)
qbica - Pią 24 Maj, 2013

Janusz, bądz kolo 7 pod tesco ;)

Adres: Cieszyńska 32, Ustroń

Janusz - Pią 24 Maj, 2013

ok. 7 pod tesko w ustroniu :)