rasta - Nie 12 Paź, 2008 Nie znasz się, właśnie lusterka do kosza, a zderzak jest kozak jeden z ładniejszych do Foki - co do brewek masz racje, no ale takiego kupił...CHRZANEK - Nie 12 Paź, 2008
rasta napisał/a:
Jakieś pytania, he?
Przecież kurwa Panie Kapitanie jak wylądujemy na słońcu to się spalimy ??k-mart - Śro 15 Paź, 2008 eM'eczku,
dla wlasnego bezpieczenstwa chce poinformowac ze w RS4 nie ma
tylko jest
A Tiff tlumaczy ze to nie jest samochod na tor:
http://www.youtube.com/watch?v=beB5ZYUkznUM - Śro 15 Paź, 2008 Wiem kochanie, to jest taki zart prowokacja w twoja strone Anonymous - Czw 16 Paź, 2008 s3000 http://autokult.pl/2008/1...bardzo-mozliwe/Bart - Pią 17 Paź, 2008 taka sobie ciekawostka ze śląska - mieszkam w dwustutysięcznym mieście, ale na osiedlu na obrzeżach, w dodatku jakieś 300m od domu mam naprawdę spory las.
No i od jakiegoś czasu obserwuję coraz więcej zrytych trawników, ale czynnika ryjącego jeszcze nie widziałem (raz tylko słyszałem jakieś chrumkanie w krzakach).
Wczoraj w nocy z kumplem patrolowaliśmy okolicę w poszukiwaniu dzików i udało się
(foto max mierne, ale robione telefonem po ciemku)
Skubane tak się do cywilizacji przyzwyczaiły, że na samochód wcale nei reagują, ale ludzi się (jeszcze) boją.mi - Pią 17 Paź, 2008 ło kurde, ile ich jest! CHRZANEK - Pią 17 Paź, 2008
bart napisał/a:
ale czynnika ryjącego jeszcze nie widziałem
HAHAHAHAHAHA
We wrocławiu też mieszkają
Wiem cos o tym ...Vlodarsky - Pią 17 Paź, 2008 Chrzaniu koło twojej roboty się raz wspinały na tą góre całą grupą !!!martin.h - Pią 17 Paź, 2008 bart, na Brynowie dziki nie boją się już niczego. Ja raz idąc z pracy (godz 18), natknąłem się na przechodzącego przede mną dzika (jakieś 5 m przede mną). Wyszedł sobie zza drzewa jakby nigdy nic i przeszedł na drugą stronę ulicy. Kumpel kiedyś rano jechał do roboty i widział stadko dzików urządzających sobie sparing.
Znajomy mieszka w Chorzowie i w tym roku wrócił sobie z wakacji, wychodzi na balkon, a tam trzy dziki buszują po ogrodzie.CHRZANEK - Pią 17 Paź, 2008
Vlodarsky napisał/a:
Chrzaniu koło twojej roboty się raz wspinały na tą góre całą grupą !!!
Wiem czesto tu przychodza poryć
Poczciwe stwory...kubas - Sob 18 Paź, 2008 mega dzirua w bydzi....
jak on to zrobil hah szymlorek - Sob 18 Paź, 2008 Heh ja mam niedaleko domu książański park krajobrazowy, w związku z czym mimo wielkiego blokowiska na obrzeżach wciąż śmigają kuny lisy , dziki i inne takie strick - Nie 19 Paź, 2008 A ile dzików jest an ligocie, ostatnio nawet za blokiem widziałem jednego CHRZANEK - Pon 20 Paź, 2008 Błagam niech ktoś zapisze dzisiejszego shoutboxa - ja nie moge przestać się śmiać zaraz mi się coś stanie