M - Czw 26 Wrz, 2013 Książe Karol podczas wizyty w Polsce w latach 90tych gibał się w jarmułce na żydowskim cmentarzu w Warszawie, była z tego relacja w tv kamil - Czw 26 Wrz, 2013 piękne kamil - Czw 26 Wrz, 2013 Jan Paweł II wkładał karteczki z modlitwami przy ścianie płaczu, także w jarmułce. Widziałem to w TVM - Czw 26 Wrz, 2013
kamil napisał/a:
Jan Paweł II wkładał karteczki z modlitwami przy ścianie płaczu, także w jarmułce. Widziałem to w TV
Ale jak wizytował w Polsce czy w Izraelu?Cartoon - Czw 26 Wrz, 2013 przecież w Polsce są sami żydzi- prawie jak by był w Izraelukamil - Czw 26 Wrz, 2013 dobra, nie brnę dalej bo z dupy się robi. Cmentarz dla Żydów to święte miejsce i podczas oficialnych wizyt po prostu niewypada zachowywać się inaczej. To oznaka szacunku. Nic więcej, bez podtekstów, bez teorii spiskowych dot. genealogii.M - Czw 26 Wrz, 2013 iQ - Wto 01 Paź, 2013 GTA 5 online jest juz dostepne Tylko chyba serwery sa ciut przeciazone Bonczek - Wto 01 Paź, 2013 Muszę golda zakupić z jutra Jakarti - Czw 03 Paź, 2013 to ja sie zaloguje moze w weekend bo trudny tydzien
ciekaw jestem jak to bedzie wygladało was79 - Czw 03 Paź, 2013 właśnie nie wygląda, bo część konsol wymaga nawet hard reseta Jakarti - Czw 03 Paź, 2013
was79 napisał/a:
właśnie nie wygląda, bo część konsol wymaga nawet hard reseta
rozwiń coś Wojtekwas79 - Czw 03 Paź, 2013 Wiesza się, kwiczy, wywala, milion razy tworzysz postać, nie zachowuje dokonań, jak randomy wypadają robi zawiechy, blokuje konsole na amen, 10 minut czekasz na wejście
wymieniać dalej*?
*chyba, że jesteś w tej grupie szczęśliwców, których to nie dotyczyJakarti - Czw 03 Paź, 2013 nie probowalem jeszcze wiec nie wiem - moge poczekac az to ogarną a czesc towarzystwa sie wykruszy - nie ma problemu Anonymous - Czw 03 Paź, 2013 tak jakby nie wytrzymałem i... od 2h napieram w GTA5
---edit---
Cytat:
Miałeś problemy z grą w GTA Online pierwszego dnia? Nic dziwnego. Okazuje się, że spowodowane jest to największą ilością graczy online w historii, jaką zarejestrowano 1 października. Tym samym Rockstar Games może odhaczyć sobie zdobycie kolejnego rekordu.
Chcesz wiedzieć ilu graczy zagrało w GTA Online pierwszego dnia? Okazuje się, że było to blisko 15 milionów osób, które od razu zdecydowały się wejść do gry. Spowodowało to przeciążenie serwerów, które wypełnione były maksymalnie. Żadna inna gra sieciowa nie może się pochwalić taką ilością zarejestrowanych graczy.
Mało tego - jest to również najszybszy czas, w którym serwery osiągnęły taką ilość równocześnie grających osób. Dla porównania, druga gra w tym zestawieniu - World of Warcraft - potrzebowała 9 lat, żeby na serwerach równocześnie grało 10 milionów ludzi. Następna jest Dota 2, która na zebranie blisko 5 milionów graczy online potrzebowała blisko 3 lat.
Trzeba przyznać, że robi to ogromne wrażenie. W ciągu jednego dnia pobić taki rekord, na dodatek ze sporym przebiciem. Myślę, że nie powinno być już żadnych wątpliwości, że GTA V to gra przełomowa...