PiTT - Pon 07 Paź, 2013 odpalilem dzisiaj gta5 i szczerze mowiac mnie nie powalilo, co prawda dawno nie gralem w 4, ale mam wrazenie ze jest podobnie... na pewno ogromnym plusem jest gigantyczna mapa
nie ma to jak kradzież samolotu i mała podróż
szkoda tylko że nadal nie ma licencji na marki samochodów + nazw miast
ogólnie czuję że będzie fajna zabawa, ale z kapci nie wyskoczyłem Anonymous - Wto 08 Paź, 2013 GTA5: Online zefir - Śro 09 Paź, 2013 napisz cos wiecej bo zastanawiam sie czy w GTA V jednak nie wejsc, skoro juz smiga onlineAnonymous - Śro 09 Paź, 2013 Spędziłem wczoraj parę godzin śmigając po GIGANTYCZNEJ mapie, biorąc udział w wyścigach, napadach na sklepy, pościgach, deathmatch'ach z innymi graczami + wykonując misję jakby fabuły online. Dla mnie prze-kozak bo można sobie jeździć bez celu albo podłączyć się do jakiejś grupy (nie)znajomych i z nimi rabować bank za bankiem albo ogarnąć coś w stylu rozgrywki z Counter-Strike'a
Można też oczywiście popitalać "bez sensu" zwiedzając całą mapę, która jest tak rozbudowana, że szok. Raz wpadłem do jakiegoś tunelu wyglądającego jak budowa 2 linii metra w Warszawie i zajęło mi dobre kilka minut znalezienie wyjazdu
+zbieranie Re5pect'a i kolejnych Rang (nie wiem czy wiecie ale Anjas to ZBIR! )
U mnie śmiga szybko i zgrabnie ;]anjas - Śro 09 Paź, 2013 Od kilku dni nie gram ale może dziś uda się trochę ponapadać online.
Wkurzają mnie trochę goście grający po sieci, bo potrafią bez powodu i bez sensu zaatakować. Muszę ich wtedy powybijać i robi mi się słaba ranga zefir - Śro 09 Paź, 2013 kurwix sprzedam obecne gry i wjezdzam w GTA5 i robie z wami napady
robimy gang: HH Experts Robbery Enterprise ?
w skrocie : masturbacja, penetracja, gwałty na zlecenie i bez, plus kaskaderska jazda Cinquecento!kamil - Śro 09 Paź, 2013 nie zefir - Śro 09 Paź, 2013 zefir - Śro 09 Paź, 2013 to juz nie kupuje GTA5, kupie sobie Chivasa na smutne dni przy Fifie anjas - Śro 09 Paź, 2013
zefir napisał/a:
robimy gang: HH Experts Robbery Enterprise ?
I'm in! iQ - Śro 09 Paź, 2013
anjas napisał/a:
I'm in!
+1 chociaz ja to cienki bolek jestem Anonymous - Śro 09 Paź, 2013
iQ napisał/a:
+1 chociaz ja to cienki bolek jestem
To ja też
HH to prawie jak Hells Angels.
I Zef Paker na Leadera:
anjas - Śro 09 Paź, 2013 to kiedy pierwszy skok?
zefir - Śro 09 Paź, 2013 kurwix musze gre ogarnac iQ - Śro 09 Paź, 2013 Moze dzisiaj jakos wieczorem? Za godzinke, dwie?