To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

zefir - Czw 15 Paź, 2015

Jakarti napisał/a:
zefir,
jak masz uzywke krotko macano to nie
asia kupuje
ja mam sluzbowy :D

Demyt, znajomi jednak sprzedaja Iphone 5 a nie 5s

Jakarti - Czw 15 Paź, 2015

a to nie, dzieki
wg mnie jest duza roznica pomiedzy s i bez s :)

Niemy - Czw 15 Paź, 2015

no oczywiście!

psikuta , psikutas :D

Janusz - Czw 15 Paź, 2015

Jakarti napisał/a:
Janusz napisał/a:
wszystko sprzedane od początku 2015r ma normalna gware producenta 24mc

nawet na fv?
czy w istore czy jak?

nie wiem czy zmieniło sie z FV ale chyba też. Generalnie chodzi o to ze nie ma roku gwarancji i roku rękojmi, bo od 2015 sa 24mc gwarancji

zefir - Czw 15 Paź, 2015

Jakarti napisał/a:
a to nie, dzieki
wg mnie jest duza roznica pomiedzy s i bez s :)

dokladnie, tez zauwazylem ze model z "s" sa bardziej dopracowane.

Kenet - Czw 15 Paź, 2015

Zeffciu a ile chcą za tą 5kę?
Cartoon - Czw 15 Paź, 2015

Jakarti napisał/a:
Janusz napisał/a:
wszystko sprzedane od początku 2015r ma normalna gware producenta 24mc

nawet na fv?
czy w istore czy jak?

Na fv masz na wszystko 12m, bo na firmę bardziej się zużywa ;)

zefir - Czw 15 Paź, 2015

Kenet napisał/a:
Zeffciu a ile chcą za tą 5kę?

wlasnie poszedl za 850 :(

Kenet - Czw 15 Paź, 2015

Trudno, nie można całe życie wygrywać ;D
kaziu1985pn - Sob 17 Paź, 2015

Możecie polecić jakiś dobry tel dualsim , juz mam dość latania z dwoma a czasem trzema :/
Chloru - Nie 18 Paź, 2015

kaziu1985pn, Nokia 640/640XL jest chyba DS. Asus Zenfone też wygląda na przyzwoite urządzenie (nie testowałem).
siema - Nie 18 Paź, 2015

Ja mam HTC One Dual. Dobre jest to, że dwie karty są aktywne cały czas (chyba dual sim active się to nazywa)- dzięki czemu ktoś nie słyszy informacji o niedostępności na drugiej karcie, gdy rozmawiasz przez pierwszą.
Minusem jest to, że to Android. Czekam na aktualizację softu, bo do wersji 5 obsługa dual była realizowana za pomocą aplikacji producentów. W wersji 6.0 dual w Androidzie jest obsługiwany natywnie.

kaziu1985pn - Nie 18 Paź, 2015

siema, czyli krótko mówiąc lepiej na razie się wstrzymać jesli chciałbym andka i dual ?
siema - Nie 18 Paź, 2015

To nie jest tak, że teraz cokolwiek nie działa. To Android, więc ma wkurzające drobiazgi (np. wszystkie apki poza stockową nie ogarniają dwóch simów i wysyłają wiadomośći z pierwszej karty, do tego w moim HTC zapomnieli dodać skrót do ręczneg wyboru operatora kart sim i by użyć T-mobile na Playu muszę użyć zewnętrznej apki) ale idzie z tym żyć.
Jeśli możesz poczekać pół roku, to poczekaj- z pewnością obsługa duala będzie jeszcze lepsza. Jeśli masz już dosyć dwóch telefonów, to kupuj jakiegoś popularnego duala z dobrymi opiniami w sieci i szansą na aktualizację i ciesz się na powrót wolną kieszenią.

kaziu1985pn - Pon 19 Paź, 2015

A to w takim razie jeszcze trochę poczekam aż tak bardzo mi się nie spieszy :) wytrzymuje 5 lat to te kilka mc dam rade. niezły walek żeby zapomnieć dodać wybór z której karty ma iść esek.

Jest juz znana oficjalna data premiery 6 ?