Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
PiTT - Pon 15 Wrz, 2014 w bmw stukalo jedynie wtedy jak kupilem fure z rozwalonym zawiasem
po wymianie wszystkiego zwiazanego z zawiasem nic nawet nie pryknelo przez caly okres
to zupelnie inna bajka
vw to vw... takie samo gowno jak audi czy skoda
to i tak nie sa awarie, tylko taka pierdola ktora moze byc wynikiem jednego elementu gumowego i problem sie rozwiaze... a moze ten typ tak ma
dam znac bo jak sie wkur... to kupie sobie e39 540i i tyle w temacie was79 - Pon 15 Wrz, 2014 Ja mam prawie 30 kkm nalatane i 0 awarii. Jestem bardzo zadowolony z zakupu vw Janusz - Pon 15 Wrz, 2014
PiTT napisał/a:
jak sie wkur... to kupie sobie e39 540i i tyle w temacie
nie bądź buła, M5!!!Anonymous - Pon 15 Wrz, 2014 PiTT, wkurw sie anjas - Pon 15 Wrz, 2014 Masz doswiadczenie z vw i audi a przekreslasz cala grupe vag. Koniecznie wejdz w skode, zobacz co dobre. Ja i Marek23 jestesmy bardzo zadowoleni M - Pon 15 Wrz, 2014 Ja czekam na dacie rs, nie chce przepłacać za skodę, sorry.anjas - Pon 15 Wrz, 2014 To moze byc sluszna droga. Poczekam na jakiegos trendsettera PiTT - Pon 15 Wrz, 2014 gti stukajace sanki, aso nie bylo w stanie ogarnac
a6 trzaski w zawieszeniu, nikt nie wiedzial co jest grane bo wszystko nowe i sztywne
kuerwawas79 - Pon 15 Wrz, 2014 Zła karma PiTT - Pon 15 Wrz, 2014 mialem lexa i mazde... nic tam nie stukalo poza tym ze byly mega nudne i oferowaly 0 ergonomii dzik - Pon 15 Wrz, 2014 trzeba było brać skodę, Markowi w rs'ie nic nie stukaPiTT - Pon 15 Wrz, 2014
nie ma co sie smiac, Tobie Dziku tez przeciez cos tam sie wydarzylo
nie mowie ze to tylko vw tak ma
wiekszosc nowych aut, dlatego jest to tak irytujace
ja mam na zegarach 10kkm bez (odpukac) zadnej awarii, pomijam przegryziony kabel od czujnika oleju przez jakiegos gryzonia
jedynie te ciche stuki jakby na laczniku stabilizatora...
wszystko moze sie zepsuc, ale uwazam ze czlowiek zajmujacy stanowisko szefa serwisu nigdy w zyciu nie powinien powiedziec klietowi ze nie wie co jest i sie poddaje... wypierdolilbym na zbity pysk takiego lesera
juz sie nawet przyzwyczailem do tego nijakiego wygladu... pewnie to kwestia przyzwyczajenia
z drugiej strony pewnie mazde 6 bym teraz lykal w benie... czarna albo czerwona w kombi w pakiecie skypassion na pelnym wypasie i 19"... co ciekawe taka opcja kosztuje i tak taniej niz wyjsciowa cena pastucha w benie ze srednia opcja dzik - Pon 15 Wrz, 2014 mazda 6 czerwona wygląda świetnie, mi w pierwszych chyba 5kkm padły dwie świece, dwie wizyty w serwisie jadąc na trzech garkach, irytujące
O tyle to idiotyczne że vag nie robi świec i ten bosch mogł paść w czymkolwiek.
Mi na szczęście nic nie puka i nie stuka, ale w serwisie to faktycznie ciężko o kogoś kumatego, ale to nie tylko w aso.KarQ - Pon 15 Wrz, 2014 Taniej czyli ile? Bo jak wchodziła do sprzedaży to sprawdzałem jakiś fajny konfig i podchodził pod 165k.Kamill - Pon 15 Wrz, 2014 Nowy cls kombi wygląda dobrze, szczególnie w macie Jak stał obok, to miałem wrażenie że jego koło kończy się tam gdzie zaczyna się moja linia szyb w civiku.