Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Marek23 - Pon 15 Wrz, 2014 Psuja sie te vagi, wiadomo. A inne firmy nic? Tak samo, wszystko sie jebie.
A potem M napisze,ze go stac na nowe BMW ale sie wacha i od nowa jedziemy z koksem.Kamill - Pon 15 Wrz, 2014 A na koniec PiTT jako jedyny znowu zmieni samochód PiTT - Pon 15 Wrz, 2014
KarQ napisał/a:
Taniej czyli ile? Bo jak wchodziła do sprzedaży to sprawdzałem jakiś fajny konfig i podchodził pod 165k.
118 tys pln
2,0 bena 165KM skypassion - opcja na pelnej koorwie, jedynie doplata za kolor
165 to raczej diesle, ale tam juz akcyza sie klania za poj. pow 2l. i cena robi sie kosmicznaPiTT - Pon 15 Wrz, 2014 teraz chyba jakbym zmienial to jeszcze mocniej rozwaze opcje najmu dlugoterminowego... zupelnie nie opyla sie kupowac i sprzedawac Kamill - Pon 15 Wrz, 2014
PiTT napisał/a:
KarQ napisał/a:
Taniej czyli ile? Bo jak wchodziła do sprzedaży to sprawdzałem jakiś fajny konfig i podchodził pod 165k.
118 tys pln
2,0 bena 165KM skypassion - opcja na pelnej koorwie, jedynie doplata za kolor
165 to raczej diesle, ale tam juz akcyza sie klania za poj. pow 2l. i cena robi sie kosmiczna
Tak jak za civika 2.2
#hajs #hajs #hajs #hajs #hajs #hajs #hajs #hajs #hajs #hajs #hajsKarQ - Pon 15 Wrz, 2014 Podejrzewam, że jazda poróbna wolnossakiem zniechęciłaby Cię do auta.
Nie ma co, człowiek szybko się przyzwyczaja do jazdy niutonem.PiTT - Pon 15 Wrz, 2014 no ale mazda 6 wazy nieco ponad 1.3t wiec przy mocy 165KM ten benzyniak jest na serio zwawy
na papierze ma gorsze osiagi niz tsi, ale w zupelnosci styka to wozenia kabelusza w bagazniku
moze po kilku tyg. uzytkowania bym stwierdzil ze mazda nie nadaje sie do niczego, nie wiem... po prostu wizualnie fajnie wyglada
co do uzytkowania paska w sensie prowadzenia, wyposazenia i ergonomii nie mam najmniejszych zastrzeżeń, na serio przylozyli sie do tego i ciezko w sumie konkurencji przeskoczyc wysoko postawiona poprzeczke... wiadomo, musze to zrobic poprzez dizajn KarQ - Pon 15 Wrz, 2014 Ja domyślam się, że "6"-ka będzie jeździła podobnie do Paska, tylko dla mnie jest średnio przyjmna jazda dupowozem w zakresie obrotowym >4k rpm, gdzie mogę mieć ciąg już ponieżej 2k rpm.PiTT - Pon 15 Wrz, 2014 nie ma tragedii, zapewniam
sam mialem obawy ze charakterystyka bedzie taka jak w accordzie 2.0, ale nic podobnego
bardzo zwawo sie zbiera z dolu
oczywiscie nie ma co porownywac do tsi, tu pompuje od 1500obr M - Wto 16 Wrz, 2014
Marek23 napisał/a:
Psuja sie te vagi, wiadomo. A inne firmy nic? Tak samo, wszystko sie jebie.
A potem M napisze,ze go stac na nowe BMW ale sie wacha i od nowa jedziemy z koksem.
Ja juz sie nie waham, ta logika jednak do mnie dotarła, czekam na dacie rs - ma wyjść pod koniec roku, droższe auta są bez sensu bo musiałbym sie czuć jak prezes a przecież nikogo nie zatrudniam.Marek23 - Wto 16 Wrz, 2014 to powiniennes kogos zatrudnic, duzo by sie od Ciebie nauczylkamil - Wto 16 Wrz, 2014 mam dla Ciebie rozwiązanie : http://www.lexus-polska.p...CqNAxoCVN_w_wcB
a teraz jeszcze dopłacasz 5 k i masz w wersji AWD, jak dobrze się dogadasz to i jakiś lepszy pakiecik CI wsadzą.
Na żywca nie widziałem ale na obrazkach bardzo ładny.Walle - Wto 16 Wrz, 2014 E39 540i lub M5.