Zapraszamy do udzielania sie na forum zeby nie zakonczylo sie tylko na przywitaniu
Będę regularnie zaglądał, bo to chyba jedyne forum gdzie można, otrzymać tak cenne porady, poza tym podoba mi sie porządek i przejrzystość forum ( niestety tego mi głównie brakowało na forum krc. ) , oraz ludzie którzy kochają swoje auta FreeMan - Nie 24 Lut, 2008 ja w szczegolnosci witam wszystkic nowych posiadaczy Clio Sportow... a zaraz za nimi cala reszte nowych userow ktorym udalo sie tutaj dostac.Peter - Nie 24 Lut, 2008
lewap napisał/a:
strick napisał/a:
bo juz Ci cyknałem foty pod GWSH i wrzuciłem na forum
Paparrazziii , zgadza sie , to moje, a byłem nim na uczelni pierwszy raz.
kończe już tą "wspaniałą" uczelnie
Witam
Widze ze po Siemianowicach bedzie smigal piekny hatch. Moze sie kiedys spotkamy strick - Nie 24 Lut, 2008 Po siemianowicach smiga jeszcze czarny swift sport Anonymous - Nie 24 Lut, 2008
Peter napisał/a:
Moze sie kiedys spotkamy
O, kolega też z Siemianowic, będe sie rozglądał
strick napisał/a:
Po siemianowicach smiga jeszcze czarny swift sport
Jednego kojarze, nawet widuje go czasami w moich okolicach.MoRToN - Pon 25 Lut, 2008
sebson napisał/a:
MoRToN napisał/a:
o siema
Witam, czyzby Clio 1.2 ?
Dokładnie Dariano - Pon 25 Lut, 2008
lewap napisał/a:
Dariano napisał/a:
fajnie widziec swieza krew i mniej swieza tez
Zapraszamy do udzielania sie na forum zeby nie zakonczylo sie tylko na przywitaniu
Będę regularnie zaglądał, bo to chyba jedyne forum gdzie można, otrzymać tak cenne porady, poza tym podoba mi sie porządek i przejrzystość forum ( niestety tego mi głównie brakowało na forum krc. ) , oraz ludzie którzy kochają swoje auta
PIONAstrick - Pon 25 Lut, 2008
lewap napisał/a:
strick napisał/a:
Po siemianowicach smiga jeszcze czarny swift sport
Jednego kojarze, nawet widuje go czasami w moich okolicach.
Jest czesto pod GWSH, ale nie potrafie mu zdjecia zrobic...Anonymous - Pon 25 Lut, 2008 siema witam wszystkich uzytkowników forum. Vlodarsky - Wto 26 Lut, 2008 Witamy i my Ciebie. Powiedz coś o sobie.k-mart - Wto 26 Lut, 2008 Wstaw swoja fotke!mi - Wto 26 Lut, 2008 w stringach!k-mart - Wto 26 Lut, 2008 najlepiej bez!Dariano - Wto 26 Lut, 2008 ..no i cycuszki tez pokaz !