MoRToN - Wto 17 Lis, 2015 Ja mam z3 dual, problemów zero.
Wcześniej miałem samsunga grand duos i też jakoś dawał rade. Ale po czytaniu niektórych uwag to ja mało wymagający co do telfonów chyba jestem Janusz - Śro 18 Lis, 2015
Kamill napisał/a:
Ogólnie jest zadowolony. Jak przyjadę w weekend to mamy go rozpakować i kontakty przerzucić.
w sensie jest zadowolony ale jeszcze nie rozpakował ?? Kamill - Śro 18 Lis, 2015
Janusz napisał/a:
Kamill napisał/a:
Ogólnie jest zadowolony. Jak przyjadę w weekend to mamy go rozpakować i kontakty przerzucić.
w sensie jest zadowolony ale jeszcze nie rozpakował ??
Ogólnie tak.Qukie - Śro 18 Lis, 2015 Też jestem mało wymagający, ale jak coś się z telefonem dzieje, zwalnia wiesza się czy inne podobne przy prostych operacjach to nie jest to fajne.
Chciałem Z3 compact, ale to nie ten budżet Jestem prawie zdecydowany na tego LG i zapewne w weekend klamka zapadnie zefir - Śro 18 Lis, 2015 Napewno plusem LG jest to ze szybko updatuja soft, dla mnie wizualnie to menu nie lezy, ale parametry ma bardzo dobre. Co nie zmienia faktu ze Huawei mega dobrze sie rozwija i ma lepsza jakosc produktu wg mnie niz LG. Plus P8 ma 3Gb ramu, co prawie czystego Androida i bedzie hiper dobrze dzialac.Janusz - Śro 18 Lis, 2015
zefir napisał/a:
prawie czystego Androida i bedzie hiper dobrze dzialac.
czysty android sporo odmula sprzętPiTT - Śro 18 Lis, 2015 android po pełnym resecie śmiga wyśmienicie... tak do kilku tyg. a potem się zamula
magia siema - Śro 18 Lis, 2015
PiTT napisał/a:
android po pełnym resecie śmiga wyśmienicie... tak do kilku tyg. a potem się zamula
magia
To nieprawda. Mówcie o konkretnych modelach, a nie ogólnie o androidzie. Mojego HTC nie resetowałem odkąd go kupiłem i działa cały czas tak samo.PiTT - Śro 18 Lis, 2015 spoko, zazdraszczam Chloru - Śro 18 Lis, 2015
PiTT napisał/a:
android po pełnym resecie śmiga wyśmienicie... tak do kilku tyg. a potem się zamula
magia
Dobrze, że forum nie ma tapatalka, jeszcze mo telefon by się o tym dowiedział i zaczął zamulać GeKo - Śro 18 Lis, 2015
PiTT napisał/a:
magia
To się tyczy właśnie samsungow, które są przeładowane niepotrzebnym gównem.zefir - Śro 18 Lis, 2015 Dokładnie jesli Samsung to minimum 2,5GB Ramu. Choc po ostatnim update 5.1.1 obciaza mi o wiele mniej RAMu nakladka. Pomijajac to ja po roku prawie uzywania Note4 jest mega zadowolony Cartoon - Pon 18 Sty, 2016 Nie chce ktoś odkupić iphone'a 5 32gb ?
Telefon z historią forumową. Bonczek męczył go od nowości, a Kenet wymieniał w nim szybę
Ja mam go od roku- stan od czasów Bonka się raczej nie zmienił...Kenet - Pon 18 Sty, 2016 Jaki price?Bonczek - Pon 18 Sty, 2016 Polecam ten telefon