Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
dzik - Wto 16 Wrz, 2014
kamil napisał/a:
a teraz jeszcze dopłacasz 5 k i masz w wersji AWD, jak dobrze się dogadasz to i jakiś lepszy pakiecik CI wsadzą.
Na żywca nie widziałem ale na obrazkach bardzo ładny.
Szkoda że by nie mieć żarówek trzeba słono dopłacić, wersja za 150k ma spore luki wyposażenia, ale samochód ładny.
Podoba mi się moda na światła mijania led, szczególnie ich koszt serwisowania kamil - Wto 16 Wrz, 2014 no wiadomo, że full wypasu CI nie dadzą, ale za tą cenę w przedsprzedaży to chyba dobra oferta biorąc pod uwagę ile np. kosztuje wypasiona octa anjas - Wto 16 Wrz, 2014 ale wypasiona octa to inna bajka, nie zapominaj Marek23 - Wto 16 Wrz, 2014 to może serio dołożę... zawsze marzyłem o lekko terenowej hybrydzie.PiTT - Wto 16 Wrz, 2014 walic mazde, walic vw, walic wszystko
siedzialem dzisiaj w nowym bmw 4 gran coupe, nawet nie chce mi sie pisac wiecej... ehh... gdybym tylko tak jak M kupic go od ręki M - Wto 16 Wrz, 2014
PiTT napisał/a:
gdybym tylko tak jak M kupic go od ręki
No widzisz. Trzeba było nosić plecak do szkoły.
A właściwie to czemu nie wziales betki jakiejś w lease?lukp - Wto 16 Wrz, 2014 PiTT ile taki BMW kosztuje ?PiTT - Wto 16 Wrz, 2014
lukp napisał/a:
PiTT ile taki BMW kosztuje ?
nie da sie jednoznacznie odpowiedziec
teoretycznie 420d jest za jakies 170, ale wersja ktora stoi w salonie kosztuje 260
w podobnej kasie jest 428i ktora bym duzo bardziej chcial...
za dodatki trzeba slono placic, chyba ze ktos zadowoli sie golasem PiTT - Wto 16 Wrz, 2014
M napisał/a:
PiTT napisał/a:
gdybym tylko tak jak M kupic go od ręki
No widzisz. Trzeba było nosić plecak do szkoły.
A właściwie to czemu nie wziales betki jakiejś w lease?
plan byl taki ze ma to byc auto z homo ciezarowa do pelnego odliczenia vat
najchetniej jakby mimo tego nie bylo kratki
jedynie vw spelnial takie wymogi, no i rabat na poziomie ponad 20% od ceny cennikowej zachecal
w tej kasie absolutnie nie zaluje decyzji, ale jakbym mial kupowac po cennikowych stawkach to bym po prostu nie kupil i poszukal czegos innego
typow bylo sporo, nawet s-max, ale ciesze ze tu ludzie z forda skutecznie mnie zniechecili do marki
poki co nie zawracam sobie glowy, jesli stwierdze ze juz mi sie odechcialo jezdzic paskiem to pomysle o nastepcy
coraz bardziej sie po prostu utwierdzam ze musi to juz byc bmw a nie zadne vw, skoda czy audiM - Wto 16 Wrz, 2014 Rozumiem. Bmka to bmka.M - Wto 16 Wrz, 2014 Rozumiem. Bmka to bmka.Marek23 - Wto 16 Wrz, 2014 260 tysia, to dolozyc troche i bedzie m4 PiTT - Wto 16 Wrz, 2014
Marek23 napisał/a:
260 tysia, to dolozyc troche i bedzie m4
chyba tez nie do konca, bo do m4 wypo tez kosztuje
zreszta, bardziej rodzinna jest 3 gt, tez wg mnie wyglada superMarek23 - Wto 16 Wrz, 2014 moze..ja od tyg nie spie,patrze w sufit i widze wykres 310 koni tsi w compsporcieAnonymous - Wto 16 Wrz, 2014 Marek23, a musisz miec nowke salonową?nie mozesz cos świezego uzywanego ?