No to mysle ze juz po "koledze" Anonymous - Wto 26 Lut, 2008 Witam zgodnie z sugestia Marcela Witam Was wszystkich chociaz czesc was mnie juz zna(wirtualnie i realnie), wystepowalem na forum pod nickiem KubagCHRZANEK - Śro 27 Lut, 2008 Witaj 306gti
Wstaw swoja fotke!
w stringach!
najlepiej bez!
..no i cycuszki tez pokaz !Anonymous - Śro 27 Lut, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Witaj 306gti
Wstaw swoja fotke!
w stringach!
najlepiej bez!
..no i cycuszki tez pokaz !
dobrze ze ja sie witalem na "starych zasadach"
bo bym sie nie mogl od was opedzic DeeS - Śro 27 Lut, 2008 Witam nowych ! k-mart - Śro 27 Lut, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Witaj 306gti
Wstaw swoja fotke!
w stringach!
najlepiej bez!
..no i cycuszki tez pokaz !
Potwierdzam!
Zapytam by od razu wyjasnic sprawe:
czy jestes singlem?Vlodarsky - Śro 27 Lut, 2008 nie jest a 306 jest złota.MoRToN - Śro 27 Lut, 2008 Heloł Anonymous - Śro 27 Lut, 2008
Vlodarsky napisał/a:
nie jest a 306 jest złota.
Moj rzecznik prasowy juz wam wszystko wyjasnil Stacho - Śro 27 Lut, 2008 hello, I'm a Lindsey Lohan Anonymous - Śro 27 Lut, 2008 ... i nie wiem jak sie pisze moje imie... lenny - Czw 28 Lut, 2008 Stacho - lochan to jestes na pewno...
witamy kolegów!!
zaraz pozwole przeslac od was maile z prosba o skladke klubowa na numer konta z wiadomosci... prosze o zrobienie wplaty szybko i nie rozmawianie o niej z innymi CZŁONKAMI
pzdr i dozo!Anonymous - Pią 29 Lut, 2008 Witam wszytkich
Jestem szczęśliwym posiadaczem Peugeota 205 GTi którego buduje już od ponad roku, tyle ze co chwile coś do niego dodaje i nie moge nim wyjechać
Auto przygotowane jest do startów okazjonalnie w kjs-ach ale raczej tylko asfaltowych ,track dayach,sprintach tp,ale głównie zbudowany jest pod WSMP może góry (drugi setup zawieszenia itp) i oczywiście w upragnionej Barbórce Warszawskiej
Pozdrawiam i do zobaczenia na torach wyścigowychanjas - Pią 29 Lut, 2008
PawelGTi napisał/a:
Pozdrawiam i do zobaczenia na torach
Witam, ja też uwielbiam koleje
Znam numery boczne wszystkich lokomotyw z mazowieckiego. Miło spotkać bratnią duszę na tym forum FreeMan - Pią 29 Lut, 2008 Witam