Executive powinien miec spryskiwacze reflektorow i otwierany dach - co je?!?! oszukali cie?? PieQt - Pią 31 Paź, 2008
PiTT napisał/a:
PieQt napisał/a:
zginął ten, co poprawieni jechał - znaczy się nie miał kolizji ... ciekawe kiedy zdecydują się postawić tam betonowy murek pomiędzy pasami ...
ale przecież teraz tam się po jednej stronie jeździ ze względu na remont
nie sądzę że cokolwiek zrobią
a czasami faktycznie mija się dosyć blisko auta z naprzeciwka jak są 4 pasy puszczone na jednej stronie
no ja właśnie pisałem o murku na czas remontu - na tym 2 zakręcie (jadąc w stronę Żoliborza) to jest normalna 4 pasmowa droga dwukierunkowa ...PiTT - Pią 31 Paź, 2008
gaugan napisał/a:
Pimpa nie wypada przy takim aucie zakladac, wiec wrzuce tutaj fotke dzisiaj przyjechal do WAW, wiec polecialem zmacac
phii też mi coś, jako jedyny snajper i pewnie skitrany na dachu cały czas KonradMK - Pią 31 Paź, 2008 jaaaasne, pfffffffffffffffff, proponuję żebyś kiedyś spróbował, gierkę mogę dostarczyć, bangla na laptopieM - Sob 01 Lis, 2008 kamper!
co to za gra?strick - Sob 01 Lis, 2008
eM napisał/a:
kamper!
Zawsze to była najlepsza zabawa k-mart - Sob 01 Lis, 2008 Wlasnie, ktos gra w jakies shuutery?
COD4, arma, crysis, far cry 2?Anonymous - Sob 01 Lis, 2008 jak mzoesz mowic ze mozna grac na komputerze ?
zapamietaj wazna prawde !!
komputer sluzy do odpalania EPC
katalogow hurtowni
oraz szperania po forach !!
czasem w tle mozna jakas muzyke zapuscic i wygaszacz z golymi druchnami lub pielegniarkami qbus - Sob 01 Lis, 2008 k-mart ja mecze teraz cod'a 4... probowalem cos w mp ale jeszcze skill nie ten anjas - Sob 01 Lis, 2008 ja też COD4 na xboxie po sieci... jak tylko mam chwilę.
Grałem ostatnio w multiplayer demo COD5 ale jakoś mniej mi pasuje.k-mart - Sob 01 Lis, 2008 Kurde COD'a 4 juz tyle meczylem, ze mi sie znudzil.
Mam far cry'a 2 ale nie mialem kiedy sprawdzic MPKonradMK - Nie 02 Lis, 2008
eM napisał/a:
kamper!
co to za gra?
stara jak świat VIETCONG, bangla na słabych maszynach więc gram na lapku miodność i grywalność b. wysoka