To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Cartoon - Pią 22 Sty, 2016

Dobra - z tym poszło łatwo.
Teraz drugi pacjent - iphone 4 - 8gb biały. Obudowa niezniszczona - od nowości noszony w futerale.
Parę mikrorysek na ekranie- po spotkaniach z kluczami w torebce żony ;)
400pln

siema - Sob 23 Lip, 2016

Czy po sprzedaży Motoroli do Lenovo na rynku budżetowych telefonów nastąpiło jakieś przetasowanie, czy dalej tylko Moto G?

P.S. Zdałoby się, co by aparat miał jakiś przyzwoity

KarQ - Nie 24 Lip, 2016

Xiaomi redmi pro 3. Znajomy mi o nim ględził ze rezygnuje z szajsunga s6 na jego rzecz.
Cartoon - Nie 24 Lip, 2016

Byle nie huawei :-)

Ma trzy wady:
1. Jest na Androidzie
2. Fabrycznie skopany bluetooth
3. Aparat robi zdjęcia o specyficznej kolorystyce

To tak na wypadek, gdybyś chciał utopić te 800 :)

Byle nie huawei :-)

Ma trzy wady:
1. Jest na Androidzie
2. Fabrycznie skopany bluetooth
3. Aparat robi zdjęcia o specyficznej kolorystyce

To tak na wypadek, gdybyś chciał utopić te 800 :)

KarQ - Nie 24 Lip, 2016

Cartoon coś jeszcze? :lol2:
Jeśli ma być budżetowo to nic innego nie pozostaje niż android.

kosmita - Nie 24 Lip, 2016

Nokia ?

KarQ napisał/a:
Cartoon coś jeszcze? :lol2:
Jeśli ma być budżetowo to nic innego nie pozostaje niż android.

Windows :D

PiTT - Czw 28 Lip, 2016

własnie zakupiłem sobie nokie 6310i do kolekcji, wiedziałem że to poszukiwany tel, ale niektórzy chyba przesadzają z cenami :lol2:
Kamill - Czw 28 Lip, 2016

Widziałem ostatniodostepne nowe
pcs - Czw 28 Lip, 2016

budzetowo to Xiaomi raczej bije na glowe konkurencje, jak ktos chce nowy telefon do 1000 nie chcac rezygnowac z topowych parametrow to sie nie ma co zastawiac.

Za wersje o parametrach i rozmiarach Iphone 6 plus placi sie ze 4 razy mniej (ponizej 1000zl od oficjalengo dystrybutora z gwarancja etc.). Wydaje sie byc soldniejszy od iphona. Z minusow to jest troche grubszy (ale i ma wieksza baterie 4100), robi gorsze zdjecia, odrobine gorzej trzyma zasieg w miejscach trudnodostepnych. Ale za nic te minusy nie sa warte 3000zl.

PiTT - Czw 28 Lip, 2016

Kamill napisał/a:
Widziałem ostatniodostepne nowe

99% to podróby
szczegolnie te mercedes edyszyn :rotfl:

PiTT - Czw 28 Lip, 2016

pcs napisał/a:
budzetowo to Xiaomi raczej bije na glowe konkurencje, jak ktos chce nowy telefon do 1000 nie chcac rezygnowac z topowych parametrow to sie nie ma co zastawiac.

Za wersje o parametrach i rozmiarach Iphone 6 plus placi sie ze 4 razy mniej (ponizej 1000zl od oficjalengo dystrybutora z gwarancja etc.). Wydaje sie byc soldniejszy od iphona. Z minusow to jest troche grubszy (ale i ma wieksza baterie 4100), robi gorsze zdjecia, odrobine gorzej trzyma zasieg w miejscach trudnodostepnych. Ale za nic te minusy nie sa warte 3000zl.

smiem twierdzic ze zwolennicy iphonow doceniaja go glownie za soft i totalnie bezproblemowe uzytkowanie
ten xiaomi raczej stanowi alternatywe dla samsunga

Cartoon - Pią 29 Lip, 2016

PiTT napisał/a:
pcs napisał/a:

smiem twierdzic ze zwolennicy iphonow doceniaja go glownie za soft i totalnie bezproblemowe uzytkowanie
ten xiaomi raczej stanowi alternatywe dla samsunga

Trudno się nie zgodzić... Drugi raz popełniłem błąd i zmieniłem ios na androida - drugi raz żałuję pomimo tego, że sam telefon ma lepsze parametry

bizon - Pią 29 Lip, 2016

http://www.spidersweb.pl/...kacja-cena.html
to jest jeszcze ciekawa propozycja