Cartoon - Pią 22 Sty, 2016 Dobra - z tym poszło łatwo.
Teraz drugi pacjent - iphone 4 - 8gb biały. Obudowa niezniszczona - od nowości noszony w futerale.
Parę mikrorysek na ekranie- po spotkaniach z kluczami w torebce żony
400plnsiema - Sob 23 Lip, 2016 Czy po sprzedaży Motoroli do Lenovo na rynku budżetowych telefonów nastąpiło jakieś przetasowanie, czy dalej tylko Moto G?
P.S. Zdałoby się, co by aparat miał jakiś przyzwoityKarQ - Nie 24 Lip, 2016 Xiaomi redmi pro 3. Znajomy mi o nim ględził ze rezygnuje z szajsunga s6 na jego rzecz.Cartoon - Nie 24 Lip, 2016 Byle nie huawei
Ma trzy wady:
1. Jest na Androidzie
2. Fabrycznie skopany bluetooth
3. Aparat robi zdjęcia o specyficznej kolorystyce
To tak na wypadek, gdybyś chciał utopić te 800 Cartoon - Nie 24 Lip, 2016 Byle nie huawei
Ma trzy wady:
1. Jest na Androidzie
2. Fabrycznie skopany bluetooth
3. Aparat robi zdjęcia o specyficznej kolorystyce
To tak na wypadek, gdybyś chciał utopić te 800 KarQ - Nie 24 Lip, 2016 Cartoon coś jeszcze?
Jeśli ma być budżetowo to nic innego nie pozostaje niż android.kosmita - Nie 24 Lip, 2016 Nokia ?Cartoon - Nie 24 Lip, 2016
KarQ napisał/a:
Cartoon coś jeszcze?
Jeśli ma być budżetowo to nic innego nie pozostaje niż android.
Windows PiTT - Czw 28 Lip, 2016 własnie zakupiłem sobie nokie 6310i do kolekcji, wiedziałem że to poszukiwany tel, ale niektórzy chyba przesadzają z cenami Kamill - Czw 28 Lip, 2016 Widziałem ostatniodostepne nowepcs - Czw 28 Lip, 2016 budzetowo to Xiaomi raczej bije na glowe konkurencje, jak ktos chce nowy telefon do 1000 nie chcac rezygnowac z topowych parametrow to sie nie ma co zastawiac.
Za wersje o parametrach i rozmiarach Iphone 6 plus placi sie ze 4 razy mniej (ponizej 1000zl od oficjalengo dystrybutora z gwarancja etc.). Wydaje sie byc soldniejszy od iphona. Z minusow to jest troche grubszy (ale i ma wieksza baterie 4100), robi gorsze zdjecia, odrobine gorzej trzyma zasieg w miejscach trudnodostepnych. Ale za nic te minusy nie sa warte 3000zl.PiTT - Czw 28 Lip, 2016
Kamill napisał/a:
Widziałem ostatniodostepne nowe
99% to podróby
szczegolnie te mercedes edyszyn PiTT - Czw 28 Lip, 2016
pcs napisał/a:
budzetowo to Xiaomi raczej bije na glowe konkurencje, jak ktos chce nowy telefon do 1000 nie chcac rezygnowac z topowych parametrow to sie nie ma co zastawiac.
Za wersje o parametrach i rozmiarach Iphone 6 plus placi sie ze 4 razy mniej (ponizej 1000zl od oficjalengo dystrybutora z gwarancja etc.). Wydaje sie byc soldniejszy od iphona. Z minusow to jest troche grubszy (ale i ma wieksza baterie 4100), robi gorsze zdjecia, odrobine gorzej trzyma zasieg w miejscach trudnodostepnych. Ale za nic te minusy nie sa warte 3000zl.
smiem twierdzic ze zwolennicy iphonow doceniaja go glownie za soft i totalnie bezproblemowe uzytkowanie
ten xiaomi raczej stanowi alternatywe dla samsungaCartoon - Pią 29 Lip, 2016
PiTT napisał/a:
pcs napisał/a:
budzetowo to Xiaomi raczej bije na glowe konkurencje, jak ktos chce nowy telefon do 1000 nie chcac rezygnowac z topowych parametrow to sie nie ma co zastawiac.
Za wersje o parametrach i rozmiarach Iphone 6 plus placi sie ze 4 razy mniej (ponizej 1000zl od oficjalengo dystrybutora z gwarancja etc.). Wydaje sie byc soldniejszy od iphona. Z minusow to jest troche grubszy (ale i ma wieksza baterie 4100), robi gorsze zdjecia, odrobine gorzej trzyma zasieg w miejscach trudnodostepnych. Ale za nic te minusy nie sa warte 3000zl.
smiem twierdzic ze zwolennicy iphonow doceniaja go glownie za soft i totalnie bezproblemowe uzytkowanie
ten xiaomi raczej stanowi alternatywe dla samsunga
Trudno się nie zgodzić... Drugi raz popełniłem błąd i zmieniłem ios na androida - drugi raz żałuję pomimo tego, że sam telefon ma lepsze parametrybizon - Pią 29 Lip, 2016 http://www.spidersweb.pl/...kacja-cena.html
to jest jeszcze ciekawa propozycja