Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Marek23 - Wto 16 Wrz, 2014 Swieze uzywane albo za wolne albo za drogie albo mi sie po prostu nie podoba. Ja tam sie motoryzacyjnie w rajdach spelniam i moge jezdzic na co dzien w kapeluszu Anonymous - Wto 16 Wrz, 2014 hhhmmmm
http://suchen.mobile.de/a...stateCar&noec=1
http://suchen.mobile.de/a...stateCar&noec=1Marek23 - Wto 16 Wrz, 2014 Propozycje zacne,nie powiem,ale:
- auta są dość małe, potrzebuję dość dużego kombi. Z tym,że to pewno jeszcze by się dało przezyć
- sprowadzenie takiego auta też będzie kosztowało. No i ja chcę leasing. A wtedy oprocentowanie dużo wyższe.
Ja za okcię płace ledwo ponad 100 k i to jest u mnie limit. Chcę mieć coś na rajdy, bo to mnie cieszy.PiTT - Wto 16 Wrz, 2014 to jednak bedzie tsi?Marek23 - Wto 16 Wrz, 2014 cały czas się bije z myślami PiTT - Śro 17 Wrz, 2014
Marek23 napisał/a:
cały czas się bije z myślami
slusznie
nie wiem jak skoda zapatruje sie na naprawy wtryskow w ramach gwarancji
jesli nie sa chetni to raczej slabo to widze
wystarczy raz zalac gorsze paliwo i cala roznica zaoszczedzona w spalaniu idzie w pizdu 106 - Śro 17 Wrz, 2014 mozna zamknac.. decyzja podjeta Marek23 - Śro 17 Wrz, 2014 no jak mi wtryski wyjebio po gwarancji to slaboPiTT - Śro 17 Wrz, 2014
Marek23 napisał/a:
no jak mi wtryski wyjebio po gwarancji to slabo
mozesz miec 5 lat gwar
to nie problem, ale czy wtryski sa objete
jak nie to pomysl czy to ma sens...Anonymous - Śro 17 Wrz, 2014
Marek23 napisał/a:
Propozycje zacne,nie powiem,ale:
- auta są dość małe, potrzebuję dość dużego kombi. Z tym,że to pewno jeszcze by się dało przezyć
- sprowadzenie takiego auta też będzie kosztowało. No i ja chcę leasing. A wtedy oprocentowanie dużo wyższe.
Ja za okcię płace ledwo ponad 100 k i to jest u mnie limit. Chcę mieć coś na rajdy, bo to mnie cieszy.
Zupełnie nie znam sie na finansowaniu ale pytałem bo kumpel kupił niedawno audiole s5 w niemcowni,a w zasadzie zlecił to jakejś firmie-powiedział które dokładnie auto chce i ogarneli mu wszystko kompleksowo łącznie z leasingiem.Cena wyszła atrakcyjna i podobno warunki leasingu tez dobre.Marek23 - Śro 17 Wrz, 2014 5 lat gwarancji,ale przebieg do 120 tysi,wiec akurat po 2,5 roku moze jebnac...
Rabi, takie auto finalnie wyjdzie wiecej tak czy owak, mnie z darmowymi przegladami za czekanie okcia wyjdzie 100. Jednak nowe auto,wiec sie nie zastanawiam juz nad uzywka. A te 100 to dla mnie sufit. Nie jestem pięknym i bogatym z Warszawy, gdzie passat to auto dla biedaków. This is real life...skoda life PiTT - Śro 17 Wrz, 2014
Marek23 napisał/a:
5 lat gwarancji,ale przebieg do 120 tysi,wiec akurat po 2,5 roku moze jebnac...
Rabi, takie auto finalnie wyjdzie wiecej tak czy owak, mnie z darmowymi przegladami za czekanie okcia wyjdzie 100. Jednak nowe auto,wiec sie nie zastanawiam juz nad uzywka. A te 100 to dla mnie sufit. Nie jestem pięknym i bogatym z Warszawy, gdzie passat to auto dla biedaków. This is real life...skoda life
dlatego musialem wyprowadzic sie z warszawy... wilanow nie toleruje biedakow Marek23 - Śro 17 Wrz, 2014 JA tam lubie wpaść na weekend popatrzeć jak się bawi szlachta;)PiTT - Śro 17 Wrz, 2014 szlachta mi się zawsze z tym wpisem kojarzy