Anonymous - Pią 29 Lut, 2008 czesc Pawełku badz grzeczny i nie przeginaj bo niektorzy maja czasem tutaj okres
skrecaj auto i smigamy kajtka 106 - Pią 29 Lut, 2008 witam na forum.... napisz cos wiecej o aucie, jaka srednica tloka, itp Michał - Pią 29 Lut, 2008
anjas napisał/a:
PawelGTi napisał/a:
Pozdrawiam i do zobaczenia na torach
Witam, ja też uwielbiam koleje
Znam numery boczne wszystkich lokomotyw z mazowieckiego. Miło spotkać bratnią duszę na tym forum
padłem
witaj
myślałem ze chodzi o pawła trele.
Szybciej by z tąd wyleciał niz sie zalogował
ale miło ze to inny paweł
Pug mistrz !! pozdrawiam !!Anonymous - Pią 29 Lut, 2008 dobra paweł pochwal sie i boczkami cabronowymi mi - Pią 29 Lut, 2008 heloł, napisz więcej o furze (ktoś już to pisał? Znów mnie szubrawcy uprzedzili?! Eeeeeehhhh...)BaRtO_206GT - Pią 29 Lut, 2008 siema Pawel, witamy u nas!
205-teczka przezaj.ebista, kilka razy mialem okazje ja ogladac. Oby tak dalej!k-mart - Pią 29 Lut, 2008 Witam,
czy Twoje 205 posiada katalizator?Anonymous - Pią 29 Lut, 2008 Taki krótki opis auta :
-Buda wypiaskowana,obspawana,pomalowana , mocno rozbudowana klatka,poszerzenia od 205 rallye , waga ok 820kg
-Silnik XU9 zrobiona głowica z dużymi zaworami,dolot , wydech,regulowane kółko The Sun ,mam nadzieje że za jakiś czas i wałki pojawią sie , krótka skrzynia + sprzęgło Peugeot Sport
-Zawieszenie AVO gwint albo Alko,B6 +Weitec , rozpórka przód górna i dolna
-Hamulec: od Xsary VTS 283mm + przewody Goodridge
-Wnętrze: kubły OMP,pasy Sparco,deska carbon+flok,boczki drzwi carbonowe itp
P.S. nie nie to inny Paweł , Paweł z Trax Racingmi - Pią 29 Lut, 2008
PawelGTi napisał/a:
Silnik XU9 (...).wałki
Mi16?saxorulez - Pią 29 Lut, 2008 witamy
fajne 205Anonymous - Pią 29 Lut, 2008
mi napisał/a:
PawelGTi napisał/a:
Silnik XU9 (...).wałki
Mi16?
oczywiście tylko jeden wałek , tak mi sie z rozpędu napisałoAnonymous - Pon 03 Mar, 2008 Witam!
Milo jest widziec profi przygotowane GTi
205 rosna w sile
pozdrr26rulez - Śro 05 Mar, 2008 Panek grzecznie mi sie tutaj przywitaj !!!!r26rulez - Śro 05 Mar, 2008 p.s. witam nie przywitanych Anonymous - Śro 05 Mar, 2008 r26rulez właśnie chciałem się grzecznie przywitać a Ty taki niecierpliwy
podziękowanie dla saxorulez za możliwość zalogowania się na forum
zdjęcia samochodu bedą za chwilę jak ogarnę temat, a na razie witam wszystkich!!