pP - Pią 25 Maj, 2012 najbardziej śmieszą mnie goście w ciemnym pomieszczeniu, ale rayban jest Bonczek - Pią 25 Maj, 2012 Przedobry jest ten numer zefir - Sob 26 Maj, 2012 zajebisty klimatPiTT - Sob 26 Maj, 2012 śmieszny ma głos, w zasadzie możne rozpatrywać go w kategorii "humor"no name - Pon 28 Maj, 2012 Ten kawałek zawsze rozwalał mnie w wykonaniu Ciechowskiego,
ale ten kolo wykonał to zajedwabiście
Anonymous - Pon 28 Maj, 2012
To ten sam typek , kiedyś całkiem często słuchałem jego numerów PiTT - Pon 28 Maj, 2012 bardzo lubię słuchać utalentowanych osób które nie odwalają komerchy, ale w przypadku Krzycha niestety nie znajduję nic niezwykłego... zapewne na karaoke wypada rewelacyjnie, ale ten głos mnie nie porywa
poszukuję ciągle "niesamowitych" głosów i z przykrością muszę stwierdzić że na rodzimym rynku niezbyt wiele ich odnajduję Bart - Pon 28 Maj, 2012
PiTT napisał/a:
poszukuję ciągle "niesamowitych" głosów i z przykrością muszę stwierdzić że na rodzimym rynku niezbyt wiele ich odnajduję
ardzo lubię słuchać utalentowanych osób które nie odwalają komerchy, ale w przypadku Krzycha niestety nie znajduję nic niezwykłego... zapewne na karaoke wypada rewelacyjnie, ale ten głos mnie nie porywa
poszukuję ciągle "niesamowitych" głosów i z przykrością muszę stwierdzić że na rodzimym rynku niezbyt wiele ich odnajduję
jakieś konkretne przykłady ?PiTT - Pon 28 Maj, 2012 bylo wczesniej, nie chce mi sie szukac i wklejac nazwisk
z rodzimego rynku nic nie podam bo nie trafilem na cos godnego uwagiAnonymous - Pon 28 Maj, 2012 Zajebiście dyplomatyczna odpowiedź PiTT - Pon 28 Maj, 2012 jutro wrzuce linki, ale z glowy podajac
josh krajcik, mayer hawthorne, michael grimm, anthony and the johnsons, justin bieber... NOT!
jeszcze zapomniałem dopisać:
sam sparro - świetny głos... tyle że pedał Koto - Wto 29 Maj, 2012 Jak Hawthorna lubisz to powinno Ci podejść.