zefir - Pią 29 Lip, 2016 Ja mam note4 juz ponad 1,5 roku , zero zawieszeń i problemów
teraz miałem brać Iphone 6s ale okazało się że emejzingowy telefon nie może np. tworzyc meetingów i zapraszac ludzi mailowo przez Exchange Sync, kalendarz daje dupala na całej lini podczas synchronizacji i wyszło pare innych dupereli podczas synchronizacji, wyjściem z sytuacji byłyby aplikacje googla które sobie lepiej z tym radziły, ale apple wyrzuciło je z AppStore
Ładnie leży w ręce i do codziennych zabaw spoko i super system, ale do biznesowo przez braki aplikacyjne i słabą baterie się nie nadaje, chyba że mamy Lapka ciągle pod ręką.
Obecnie zastanawaim się co brać z Androida, napewno nic z Serii S7 Samsunga, nie wiadomo kiedy bedzie note kolejny, a Huawei P9 ma super ceny ale mało opinii znajomych.
Na codzien sony z5 compact prezentuje się zajebiście jak ktoś spędza czas aktywnie.
Właśnie widziałem prezentacje tego ZTE, ale musiałbym go na żywo zobaczyć, bo tak np. mi chwalili MEIZU czy XIAOMI ale wykonanie nie powalaalphaOne - Pią 29 Lip, 2016 może OnePlus 3?Kamill - Pią 29 Lip, 2016 4zefir - Pią 29 Lip, 2016
alphaOne napisał/a:
może OnePlus 3?
masz moze takiego? bo cena jest super, ale nie mogłem go nigdzie na żywo obadac Chloru - Pią 29 Lip, 2016 zefir, mam podobne odczucia z Note4. Co do następcy - http://lpk.x-kom.pl/samsu...etter/index.phpalphaOne - Pią 29 Lip, 2016 mam aktualnie OnePlus X i mialem OnePlus One - ja jestem zadowolony - uzywam rownolegle z iPhone 6 i m.zd. sa rownie dobre, w sensie szybkie, nic sie nie wiesza, itd.zefir - Pią 29 Lip, 2016
chciałbym coś max 2k wydać Chloru - Pią 29 Lip, 2016 zefir, to poczekaj Ja tam nie mam żadnego ciśnienia na zmianę N4. Jedyny powód jaki mi przychodzi do głowy to to, że nie będzie pasował do uchytu w nowym aucie michool_vt - Sob 30 Lip, 2016 winows 10 phone!!! to cos na wzor nokii 6310, działa zajebiscie i kosztuje 5zeta anjas - Sob 30 Lip, 2016
PiTT napisał/a:
smiem twierdzic ze zwolennicy iphonow doceniaja go glownie za soft i totalnie bezproblemowe uzytkowanie
ten xiaomi raczej stanowi alternatywe dla samsunga
Kupiłem pół roku temu mi4, jako drugi telefon za ok. 600 zeta.
Moim zdaniem jest zajebisty GeKo - Sob 30 Lip, 2016 Problemem Androida jest fragmentacja, jak ma być odpowiednik iPhone to zostaje tylko Nexus, ja po 2,5 roku używania Nexusa5 natrafiłem na pierwszy problem. Zaczęło mnie rozłączać z wi-fi, ale backup reset factory i znów śmiga.
No i ostatnie Nexusy robią zdjęcia jak iphone'y
Następny Nexus ma być od HTC więc jakość wykonania pewnie będzie bez zarzutu. Cena pewnie też jak za iPhone'a.bob.dsk - Śro 07 Wrz, 2016 Dziś premiera nowego Srajfona siema - Śro 07 Wrz, 2016 Czyli znowu jesteście biedakami pum - Śro 07 Wrz, 2016 ciekawe czy też będzie "miętki" PiTT - Nie 11 Wrz, 2016 lepszy miekki niz z samozaplonem