tzw. pocket bomb Bad-i - Pią 23 Wrz, 2016 Czy Wam tez po zgraniu ostatniej wersji oprogramowania na iphony zaczelo strasznie mulic?Bonczek - Sob 24 Wrz, 2016 Dziwna faza bo na prywatnym czasami kliknę cos szybciej niz ios zareaguje ale na służbowym hula jak ta lala. Co prawda rzadko sie to dzieje, ale przez to ze nigdy nie miało miejsca troche wkurza. Rozni je 1,5 roku różnicy w czasie produkcji i to ze w służbowym mam duzo więcej wolnego miejsca. I ten sam temat mam na iPadach Kamill - Sob 24 Wrz, 2016 W samsungu S5 ostatnie 2 aktualizacje wydłużyły mi czas pracy na baterii +- 30% Cartoon - Sob 24 Wrz, 2016
Kamill napisał/a:
W samsungu S5 ostatnie 2 aktualizacje wydłużyły mi czas pracy na baterii +- 30%
Gówno prawda.Bonczek - Sob 24 Wrz, 2016 PiTT - Nie 25 Wrz, 2016
Bonczek napisał/a:
Dziwna faza bo na prywatnym czasami kliknę cos szybciej niz ios zareaguje ale na służbowym hula jak ta lala. Co prawda rzadko sie to dzieje, ale przez to ze nigdy nie miało miejsca troche wkurza. Rozni je 1,5 roku różnicy w czasie produkcji i to ze w służbowym mam duzo więcej wolnego miejsca. I ten sam temat mam na iPadach
za czasow Jobsa nigdy by nie wypuscili takiego gowna jak teraz
dzisiaj np. zblokowalo mi mozliwosc pisania do jednej osoby, nie pojawiala sie klawiatura Kamill - Nie 25 Wrz, 2016
PiTT napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Dziwna faza bo na prywatnym czasami kliknę cos szybciej niz ios zareaguje ale na służbowym hula jak ta lala. Co prawda rzadko sie to dzieje, ale przez to ze nigdy nie miało miejsca troche wkurza. Rozni je 1,5 roku różnicy w czasie produkcji i to ze w służbowym mam duzo więcej wolnego miejsca. I ten sam temat mam na iPadach
za czasow Jobsa nigdy by nie wypuscili takiego gowna jak teraz
dzisiaj np. zblokowalo mi mozliwosc pisania do jednej osoby, nie pojawiala sie klawiatura
Do żony? Uwierzyła?PiTT - Nie 25 Wrz, 2016 PiTT - Pią 07 Paź, 2016 lada dzień będę miał do sprzedania iphona 5s 16gb - kolor zloty
caly komplet z pl dystrybucji
stan igła, zanim dałem żonie nakleiłem folie ochronne na ekran i z tyłu + do tego tzw. bumper jakiejś lepszej firmy, tak więc tel nie ma śladów używania i śmiga jak przystało na japko
cena 1000zł (nie ma faktury, możemy spisać umowę notarialną )Qukie - Wto 06 Gru, 2016 Ktoś wie czy da się jeszcze kupić oryginalną nową Nokię 6300? Bo te na Allegro po 229pln nie wyglądają na zupełnie nowe Kamill - Nie 11 Gru, 2016 Kupiłem ostatnio S7 non EDGE. Z plusów szybszy od S5 - ale S5 już był dość przyzwoity.
Co najfajniejsze to bezprzewodowe ładowanie. Kupiłem uchwyt do samochodu Samsunga z bezprzewodowa ładowarka, plus w domu stacjonarna bezprzewodowa. Bateria nie spada poniżej 50% przy aktualnym trybie życia, gdzie w domu ładuje głównie w nocy, czasami w ciągu dnia rzucę go na ładowarkę.
Kolejna sprawa mega dobry aparat. Super szybko się odpala i wali ostre zdjęcia jedno za drugim, zupełnie drugi biegun w porównaniu do każdego poprzedniego smartfona jakiego miałem. Aparat S5 przy S7 to totalne dno.
Przy okazji w miarę kompaktowe wymiary jak na aktualne standardy.
PolecamShymek - Śro 14 Gru, 2016 Używa ktoś może jednego z nowych Lenovo z serii Moto?
Zamówiłem sobie Lenovo Moto Z Play i chciałbym wiedzieć czego można się spodziewać (oprócz tego że jest wielki )Janusz - Śro 14 Gru, 2016 przed połączeniem z Lenovo, moto były naprawdę dobrze wykonane oraz dobrze działające. Moje moto G2 przeleżało miesiąc w śniegu po dzwonie, i nie dość ze nie ma po tym śladu to działa do dziś jakość wykonania tez lepsza niż np hułałeji Wiec opisz jak dostaniesz jak to obecnie wygląda, bo ceny już nie są tak kuszące jak wcześniej Shymek - Śro 14 Gru, 2016 Hułałeja mam i nie narzekam. Zależało mi na dual simie + wyświetlaczu Full HD. Nic w sensownej kasie nie było do wyboru więc padło na Lenovo. W sumie od 2 lat korzystam z tabletu Lenovo s8-50 i złego słowa na niego powiedzieć nie mogę ale do gadania na co dzień to on się nie nadaje (ma funkcję telefonu)