No widzisz,w naszych realiach tak niedorzeczne ze az smieszne.
a w jakich realiach polityka jest dla wszystkich ludzi?
zawsze bedzie ktos komu cos nie pasuje... po to chyba wlasnie powstaja partie M - Nie 31 Sie, 2014
PiTT napisał/a:
M napisał/a:
No widzisz,w naszych realiach tak niedorzeczne ze az smieszne.
a w jakich realiach polityka jest dla wszystkich ludzi?
zawsze bedzie ktos komu cos nie pasuje... po to chyba wlasnie powstaja partie
W realiach lepszych niż Polskafaldzip - Pon 01 Wrz, 2014
M napisał/a:
Może nawet dojść do zamieszek w wilanów miasteczku
ojej, dobrze wiedziec! a czy jak sie zamknę w moim lemingowym mieszkaniu, to tam bede bezpieczny?Kenet - Sob 20 Wrz, 2014 Pan prezydent nie zna angielskiego.
Pan premier będzie prezydentem PE i nie zna angielskiego.
Pan minister spraw zagranicznych nie ma doświadczenia i nie zna angielskiego.
Kur..a jaki to jest wstyd M - Sob 20 Wrz, 2014 Narut wybrał swoich przedstawicieli.anjas - Sob 20 Wrz, 2014
Radek Sikorski radził sobie z angielskim i mam wrażenie, że też go nie chwaliliście
Ideałem min. sp. zagr. była Fotyga. Nie dość, że bez angielskiego to jeszcze pierdoląca głupoty nawet po polsku. Ale wtedy było OK.
Ja się poddaję. Pass kurwa Kenet - Sob 20 Wrz, 2014 Ale ja nie o nazwiskach tylko ogólnie, od zarania dziejów tak chyba jest, ale liczyłem, że to się jakoś zmieni na plus. Dalej to samo. I w sumie też mogę powiedzieć, że się poddaję i pass. Za parę lat mnie tu już na pewno nie będzie anjas - Sob 20 Wrz, 2014 pocieszające jest, że światły europarlamentarzysta nawija po angielsku, z delikatnym szkockim akcentem
M - Sob 20 Wrz, 2014 Czas do następnych wyborów będzie bardzo zabawny.anjas - Sob 20 Wrz, 2014 po wyborach pewnie też, niezależnie kto wygraM - Sob 20 Wrz, 2014 Widzę to w ciemnych barwach, mimo że cały czas trzymam kciuki za naszą krainę.Anonymous - Sob 20 Wrz, 2014 M - Nie 21 Wrz, 2014 Gary zmywać...
https://www.youtube.com/watch?v=D0oNq0Uk6PI
Dorabiam nową teorię spiskową - Putin dogadał się z Merklową żeby pogonić tuska - tzw wyjebanie przez "awans". Przy okazji stanowisko stracił Sikor który ruskim strasznie bruzdził.
Na miejsce tuska wsadzono - no właśnie kogo?
Tak właśnie zostaliśmy ograni, mam nadzieję że to się rozpadnie szybcież niż do wyborów.
To juz nawet nie sa niekompetentni ludzi to jest jakas zgnila zbieranina nieudacznikow.