BTW, kończę Tomb Rider dla mnie gra roku, nie ma słabych punktów
z Tomb Raiderem potwierdzam!
Jakby połączyć ilość i telemetrie aut z GT dźwięk i grafe z Forzy was79 - Sob 07 Gru, 2013 TR tez mi sie podobal, chociaz zestawienie scen placzaca laska a za chwile bezwzglednie mordujaca czekanem bylo dosc zabawne zefir - Śro 11 Gru, 2013 dobra ogarnąłem GT6, dobra cena była (110) za edycje specjalną to w sumie uczciwie jak za dodatek do Gt5
moze dzis wystartuje iQ - Śro 11 Gru, 2013 zefir, nie licz na zbyt wiele was79 - Śro 11 Gru, 2013 Ja się nawet jaram, zwłaszcza na takim willow spring w lancerze TM ediszon. Poza tym przynajmniej kierownicę wyciągnąłem i odkurzyłem iQ - Śro 11 Gru, 2013 Tor willow spring i barthurst (czy jakos tak) sa mega. Ale jednak czegos w tej grze brakuje. Chociaz nie bede ukrywal ze mimo wszystko gram jak tylko mam okazje was79 - Śro 11 Gru, 2013 Gra to Januszek - kiedy odpalam, to zawsze ma włączone gt6
Aha jeszcze jedna rzecz jest fajna: jak robiłem licencje to pojawiają się linie iQ i Januszek. Widzę kiedy robiliście dohamowania i jak braliście zakręty. Rewelacyjnie to pomagaiQ - Śro 11 Gru, 2013 Nie wiedzialem ze na tych liniach tez sie wyswietla punkt hamowania
Co do Januszka to prawda bizon - Śro 11 Gru, 2013 co do Janka to klamstwo, on nie hamuje was79 - Śro 11 Gru, 2013
iQ napisał/a:
Nie wiedzialem ze na tych liniach tez sie wyswietla punkt hamowania
Co do Januszka to prawda
Tak stricte to nie, ale ona rysuje się dynamicznie w czasie mojej jazdy i widać ewidentnie wasz moment hamowaniaiQ - Śro 11 Gru, 2013 Chyba bedzie trzeba zrobic jakas jazde na czas jak kiedys w GT5 Moze byc willow springs zefir - Śro 11 Gru, 2013 nie oczekuje nic, po za tym musze zrobić porządek z leserami, którzy się jarają swoimi czasami na FB a zawsze wkładałem im kilka sec, więc pora kontynuować passe Gt5 nie chciało mi się już grać, dam chrześniakowi, a GT6 za stówke nie brzmi źle żeby pograć wieczorami Kenet - Śro 11 Gru, 2013 Takie szybkie laickie pytanie - do czego jest mi potrzebny duży dysk w PS3 ? Do naparzania w Fifę wystarczy 12 GB czy muszę szukać 120+ ?Jakarti - Śro 11 Gru, 2013 12 gb to chyba malo. w xboxie same aktualizacje to pare giga.. a jeszcze inne gry troche zapasu itd..zefir - Śro 11 Gru, 2013 kup 12 gb i dokup do tego dysk, pasuje kazdy 5400RPM Sata
w ps3 juz jest przygotowanie miejsce na instalacje dysku, dodam ze 120 gb to minimum
fifa styknie na 12gb ale wiele gier wymaga instalacji, nie wspomne o kupowaniu gier na psn jako sloty co jest mega oplacalne