To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

zefir - Sob 07 Gru, 2013

rasta napisał/a:
Nie poprawili, Forza ma kozak dzwięk :D

BTW, kończę Tomb Rider dla mnie gra roku, nie ma słabych punktów xD

z Tomb Raiderem potwierdzam!

Jakby połączyć ilość i telemetrie aut z GT dźwięk i grafe z Forzy xD xD

was79 - Sob 07 Gru, 2013

TR tez mi sie podobal, chociaz zestawienie scen placzaca laska a za chwile bezwzglednie mordujaca czekanem bylo dosc zabawne ;D
zefir - Śro 11 Gru, 2013

dobra ogarnąłem GT6, dobra cena była (110) za edycje specjalną to w sumie uczciwie jak za dodatek do Gt5 :faja:

moze dzis wystartuje :)

iQ - Śro 11 Gru, 2013

zefir, nie licz na zbyt wiele :)
was79 - Śro 11 Gru, 2013

Ja się nawet jaram, zwłaszcza na takim willow spring w lancerze TM ediszon. Poza tym przynajmniej kierownicę wyciągnąłem i odkurzyłem ;D
iQ - Śro 11 Gru, 2013

Tor willow spring i barthurst (czy jakos tak) sa mega. Ale jednak czegos w tej grze brakuje. Chociaz nie bede ukrywal ze mimo wszystko gram jak tylko mam okazje :D
was79 - Śro 11 Gru, 2013

Gra to Januszek - kiedy odpalam, to zawsze ma włączone gt6 :rotfl:

Aha jeszcze jedna rzecz jest fajna: jak robiłem licencje to pojawiają się linie iQ i Januszek. Widzę kiedy robiliście dohamowania i jak braliście zakręty. Rewelacyjnie to pomaga

iQ - Śro 11 Gru, 2013

Nie wiedzialem ze na tych liniach tez sie wyswietla punkt hamowania :)
Co do Januszka to prawda :lol2:

bizon - Śro 11 Gru, 2013

co do Janka to klamstwo, on nie hamuje ;D
was79 - Śro 11 Gru, 2013

iQ napisał/a:
Nie wiedzialem ze na tych liniach tez sie wyswietla punkt hamowania :)
Co do Januszka to prawda :lol2:

Tak stricte to nie, ale ona rysuje się dynamicznie w czasie mojej jazdy i widać ewidentnie wasz moment hamowania

iQ - Śro 11 Gru, 2013

Chyba bedzie trzeba zrobic jakas jazde na czas jak kiedys w GT5 :) Moze byc willow springs ;D
zefir - Śro 11 Gru, 2013

nie oczekuje nic, po za tym musze zrobić porządek z leserami, którzy się jarają swoimi czasami na FB a zawsze wkładałem im kilka sec, więc pora kontynuować passe :D Gt5 nie chciało mi się już grać, dam chrześniakowi, a GT6 za stówke nie brzmi źle żeby pograć wieczorami :D
Kenet - Śro 11 Gru, 2013

Takie szybkie laickie pytanie - do czego jest mi potrzebny duży dysk w PS3 ? Do naparzania w Fifę wystarczy 12 GB czy muszę szukać 120+ ?
Jakarti - Śro 11 Gru, 2013

12 gb to chyba malo. w xboxie same aktualizacje to pare giga.. a jeszcze inne gry troche zapasu itd..
zefir - Śro 11 Gru, 2013

kup 12 gb i dokup do tego dysk, pasuje kazdy 5400RPM Sata :)

w ps3 juz jest przygotowanie miejsce na instalacje dysku, dodam ze 120 gb to minimum :)
fifa styknie na 12gb ale wiele gier wymaga instalacji, nie wspomne o kupowaniu gier na psn jako sloty co jest mega oplacalne :)