Anonymous - Śro 05 Mar, 2008 jeździ całkiem szybko przynajmniej jak dla mnie, tylko, że problemy zaczynają się jak jest mokro bo ciężko o trakcję,, chociaż na suchym też dopiero zaczyna się pod koniec 2.
Ale ogólnie wrażenia z jazdy oraz dźwiękowe- bezcenne
wiem, że następne auto będzie 4x4 Stf - Śro 05 Mar, 2008 Witam.
K04-23 czy coś z palety mammoth'a ?BaRtO_206GT - Śro 05 Mar, 2008 witam witam i o osiagi pytam kubas - Śro 05 Mar, 2008 Fajna sałata w bydzi jeszcze do niedawna byl taki ale w dieslu i 4x4 i grubooooo wymiatal.Anonymous - Śro 05 Mar, 2008 Witam wszystkich, mozna powiedziec ze trafilem tu za sprawa Marcelowego Rallye
Widze ze sporo tez osob z innych for
Moje auto: A3 1.8T jak to mowia 200KM+
Poza tym jest jeszcze na stanie dieselek 2.0TDI oraz zabawa w stare auta (www.125p.pl)
Pozdrawiam Maciek (Mach) Wawastrick - Śro 05 Mar, 2008 Witam nowych Anonymous - Śro 05 Mar, 2008 No maciek wreszcie mordo ty moja badz grzeczny i nie daj sie namówić na klekanie do miecza
wrzuc jakies foto AX'a sprzed lat to byly piekne czasy ty AX GT ja 205 1.9GTi BaRtO_206GT - Śro 05 Mar, 2008
Marcel 08 napisał/a:
to byly piekne czasy...
... wspolne mierzenie pindoli i pierwsze pocalunki...
witam i ja OSKAR - Śro 05 Mar, 2008 witam nowe ludziki
a klekanie do miecza i tak nie ominie,bo to kazdy musial przejsc Anonymous - Śro 05 Mar, 2008
Marcel 08 napisał/a:
No maciek wreszcie mordo ty moja badz grzeczny i nie daj sie namówić na klekanie do miecza
wrzuc jakies foto AX'a sprzed lat to byly piekne czasy ty AX GT ja 205 1.9GTi
No ladnie sie tu zabawiacie
Poszukam fotek... pewnie sie cos znajdzie tylko gdzie mam to wrzucic bo do PimpMyride nie moge
Faktycznie czasy AX'a i 205'tki pozostawily sentyment do HotHatch'yAnonymous - Śro 05 Mar, 2008
BaRtO_206GT napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
to byly piekne czasy...
... wspolne mierzenie pindoli i pierwsze pocalunki...
rozne rzeczy sie robilo i to bylo najpiekniejsze zycie maja 18lat... czlowiek kolowal kase na cokolwiek do auta i zylo sie mozna powiedziec z dnia na dzien... ehhhNiemy - Śro 05 Mar, 2008
anjas napisał/a:
eM napisał/a:
podobniez wielkosc auta jest odwrotnie proporcjonalna do wielkosci ptaka
ja tam nie rozumiem tych teorii. Jak miałem mały samochód to miałem dużego ptaka, potem miałem duży samochód i dużego ptaka... A teraz znów mały samochód a ptak jaki (wielki) był taki jest
papuga czy cos wiekszego ?
pewnie robi duzo halasu, a malo z niej pozytku
Witam nowych
super leonik, chorowalem na takiego, tylko kolor mi nie pasi
czekamy na zdjecia audiAnonymous - Śro 05 Mar, 2008 maciek czy rmp to firma lukiasza???
jak tak to moze niekoniecznie go reklamuj ok BaRtO_206GT - Śro 05 Mar, 2008
Marcel 08 napisał/a:
maciek czy rmp to firma lukiasza???
jak tak to moze niekoniecznie go reklamuj ok
lukiasza..Marek23 - Śro 05 Mar, 2008 Witam chłopaków z ekipy 1.8t...