Maciusiowy - Śro 08 Sie, 2012 czekałem na coś w tym utworze, ale to 'coś' nie nadeszłoMichał - Czw 09 Sie, 2012
Maciusiowy napisał/a:
czekałem na coś w tym utworze, ale to 'coś' nie nadeszło
+1PiTT - Czw 09 Sie, 2012
Maciusiowy napisał/a:
czekałem na coś w tym utworze, ale to 'coś' nie nadeszło
ziom to nie tiesto gdzie coś nadchodzi co 1 minutę
fajni chilloutowy kawałek i tyle Maciusiowy - Czw 09 Sie, 2012 takie 'plumkanie' PiTT - Czw 09 Sie, 2012 no może... cholera, miałem nie palić więcej tego gówna martin.h - Czw 09 Sie, 2012 Aż z ciekawości posłuchałem i niestety straciłem 3:32 minuty życia + 2 minuty za napisanie tego postu.
Prawda jest tak, że w dobie dzisiejszego internetu każdy może nagrać taki kawałek, nie potrzeba wogóle talentu muzycznego, tylko komputer, mikrofon i dobry program do muzyki
Ale co kto lubi PiTT - Czw 09 Sie, 2012 ziom, ktokolwiek inny by to napisał to bym uszanował
ale pisze to gość który jara się naprutymi, pociętymi małolatami, nie wspominam nawet o muzyce którą preferujesz
bez urazy, ja tam nie mam żadnych profitów z wyświetlania tych teledysków które wklejam, Ty masz swój temat w którym sporo osób już ignoruje, więc Twoja wypowiedz w tym temacie jest niczym dawanie rad zakonnicy w berlińskim burdelu
ps. z przymrużeniem oka, żebyś przypadkiem się znowu nie wkręcił w pyskówkę Michał - Czw 09 Sie, 2012 dobrze napisane M - Pią 10 Sie, 2012 Nie lubię tej muzyki ale na uwagę zasługuje użycia sampla Kto nie rozpozna?
Maciusiowy - Sob 18 Sie, 2012 sometimes I feel like I'm in Bytom (MC Stojan remix) Bonczek - Sob 18 Sie, 2012 Mam gdzieś na płytkach z przed kilku lat drumowy remix tego kawałka - jest miszcz o ile ktoś wielbi drumy