GOKART - Śro 05 Mar, 2008 Witam wszystkich nowych.
Bardzo ładne felaszki w tym Leonie, mój typ, antracyt, pasują do auta.Anonymous - Śro 05 Mar, 2008
Marcel 08 napisał/a:
maciek czy rmp to firma lukiasza???
jak tak to moze niekoniecznie go reklamuj ok
rpm sprzedaje m.in. moj asortyment... napisz o co chodzi na PW moze
BTW: gdzie mam wrzucic zdjecia zeby nie robic balaganu gdzie nie potrzeba ?Anonymous - Śro 05 Mar, 2008
Mach napisał/a:
BTW: gdzie mam wrzucic zdjecia zeby nie robic balaganu gdzie nie potrzeba ?
tutaj
Macius oczywiscie mordko PW poszło w konciu znasz mnie troszke Anonymous - Czw 06 Mar, 2008 fotki jakies nie najnowsze bo sie pracuje to sie nie ma kiedy auta czasem umyc co dopiero mowic o lataniu z aparatem... nie te czasy ze sie fotki strzalalo z nudow buehehehe
tutaj specjalnie nic ciekawego nie widac
moje pierwsze typowo hothatchowe auto - tutaj gdzies ok roku 99/00
Anonymous - Czw 06 Mar, 2008
Stf napisał/a:
Witam.
K04-23 czy coś z palety mammoth'a ?
Turbo Kit ATP na GT28Rkubas - Czw 06 Mar, 2008 Ax prawie jak vlodka !! Mega mi sie podoba A3 ma smieszne swiatla z tylu takie skosne hehheAnonymous - Czw 06 Mar, 2008 Maciek a daj jakies z oklejeniem i jak skończył BaRtO_206GT - Czw 06 Mar, 2008 jaram sie A3 bo ma neony
a AX faktycznie ladniusiVlodarsky - Czw 06 Mar, 2008
Mach witam
podobny heheCHRZANEK - Czw 06 Mar, 2008 Mach - ogólnie nie jestem uprzedzony do lamp na LED'ach, ale czemu takie "skośne" ??
A poza tym fajna fela w audi, ja mówie na to "sztaba" Podoba mi sie!Anonymous - Czw 06 Mar, 2008 witam kolejnego vaga, obyscie panowie u nas zostali, czego wam zycze Stf - Czw 06 Mar, 2008 Mach - rozumiem że masz AGU - program w VTG na seryjnej k03 ?M - Czw 06 Mar, 2008 ile masz niutków?
Przepraszam, nie moglem sie powstrzymać Anonymous - Czw 06 Mar, 2008
BaRtO_206GT napisał/a:
jaram sie A3 bo ma neony
gdzie te neony... to tez sie podjaram
Vlodarsky napisał/a:
Mach witam
podobny hehe
ladny, mam sentyment do tego auta. co to za wersja Twojego (w sensie jaki gaznik) ?
CHRZANEK napisał/a:
Mach - ogólnie nie jestem uprzedzony do lamp na LED'ach, ale czemu takie "skośne" ??
tylko takie maja akceptowalny wyglad do poprzedniej A3, zreszta kupilem je 2 lata temu na targach to tylko takie byly.
CHRZANEK napisał/a:
A poza tym fajna fela w audi, ja mówie na to "sztaba" Podoba mi sie!
felga ze starej TT spolerowana + lakier
zalete ma taka ze jest mega twarda (od 4 sezonow nie prostowana)
Stf napisał/a:
Mach - rozumiem że masz AGU - program w VTG na seryjnej k03 ?
robota w VTG to dosc stara historia. owszem program zostal z VTG, turbo jest tzw k03s (12 lopatkowe) + MBC Turbosmart dziala razem z fabrycznym N75
do tego jest jeszcze "slawny" inpipe by AP hehe + wydech 3" w 2,5" + wtryski sa 320ccm
eM napisał/a:
ile masz niutków?
bylo 311Nm ale po dolozeniu MBC doladowanie zdecydowanie inaczej narasta wiec to moze byc +/- zupelnie inna wartosc, przebieg jest w miare plaski
Marcel 08 napisał/a:
Maciek a daj jakies z oklejeniem i jak skończył
cos poszukam, ale sporo zdjec z tego okresu to jest jeszcze w tradycyjnych odbitkach Stf - Czw 06 Mar, 2008
Mach napisał/a:
bylo 311Nm ale po dolozeniu MBC doladowanie zdecydowanie inaczej narasta wiec to moze byc +/- zupelnie inna wartosc, przebieg jest w miare plaski
rozumiem że te 210km to na mbc - jakie doładowanie ? i czy nie lądujesz na szybie przy odpuszczeniu pedału gazu?