Bonczek - Sob 18 Sie, 2012 Coś podobnego do tego - tylko jak to drumy trza odpalić na "głośnym" sprzęcie
zefir - Sob 18 Sie, 2012 na 2x3W w lapku dobrze czuć yebnięcie BASSEMBonczek - Sob 18 Sie, 2012 Jak się ma iLapka Anonymous - Sob 18 Sie, 2012 byłam na koncercie tej laski na Off festiwalu,muza zupełnie nie z mojej parafi a podobało mi sie zayebiści,laska rozręciła taką impreze ze klekajcie narody.na płycie wypada słabiej,wiec gdyby była okazja radze wybrac sie na koncert
Bonczek - Nie 19 Sie, 2012 Dalej przebijam się przez stary dysk i takie coś znalazłem. Nie do końca się wpisuje ten numer w temat, ale tekst jest dobry.
Bonczek - Czw 23 Sie, 2012 Aż ciężko uwierzyć w jakim kierunku poszedł Pezet
ps - Czw 23 Sie, 2012
Bonczek napisał/a:
Aż ciężko uwierzyć w jakim kierunku poszedł Pezet
niezrozumialym dla mne wszystko po kolaboracji z Noon'em bylo juz tylko gorsze :-/Bonczek - Czw 23 Sie, 2012 W sensie od Muzyki Klasycznej? ps - Czw 23 Sie, 2012
Bonczek napisał/a:
W sensie od Muzyki Klasycznej?
mhm. potem to juz tylko pojedyncze kawalki dawaly rade, a tego co jest teraz zupelnie nie kumam..
ale
w sumie malo sie wsluchiwalem w nowe rzeczy, wiec moze po prostu zrzedze na zasadzie: "kiedys to nylo lepiej" PiTT - Czw 23 Sie, 2012 teledysk mistrz