PiTT - Wto 17 Gru, 2013 o basta... wylaczylem wlasnie kiere
mistrzostwo swiata
faktycznie gt6 jaj nie urywa, ale lepszy od 5
race07, assetto i gameroom jeszcze bardziej urywa dzondra
ciezko sie oderwac
assetto poki co mam darmowke ale chyba kupie pelna wersje bo jest super, tylko poki co malo fur i tras
niesamowite jest zachowanie fur, jazda zonda rwie kiere z rak i czuc kazdy fragment toru NBL - Wto 17 Gru, 2013 PiTT, jaką masz kiere rzuć linkiem ? może sobie sprawięJakarti - Wto 17 Gru, 2013
Cytat:
o basta... wylaczylem wlasnie kiere
mistrzostwo swiata
faktycznie gt6 jaj nie urywa, ale lepszy od 5
race07, assetto i gameroom jeszcze bardziej urywa dzondra
ciezko sie oderwac
assetto poki co mam darmowke ale chyba kupie pelna wersje bo jest super, tylko poki co malo fur i tras
niesamowite jest zachowanie fur, jazda zonda rwie kiere z rak i czuc kazdy fragment toru
chyba bede musial Cie odwiedzić w końcu ... was79 - Wto 17 Gru, 2013
NBL napisał/a:
PiTT, jaką masz kiere rzuć linkiem ? może sobie sprawię
http://forum.hothatch.org...der=asc&start=0Cartoon - Śro 18 Gru, 2013 Pierwsze podejście do gta za mną - dobra giera Sibu - Śro 18 Gru, 2013 Zagrałem w demo rFactora 2. Mam nadzieję, że to wina tej beznadziejnej Corvetty, że tak lipnie się jeździ...rasta - Czw 19 Gru, 2013 Bo tym autem tak się jeździ PiTT - Pią 20 Gru, 2013 raceroom tez robi robotę jak należy
PiTT - Pią 20 Gru, 2013 ale to wszystko chooj... pagani w assetto corsa urywa jajka... bez kitu
dzwięk i przeniesienie efektów na kierownicę po prostu niszczy
PiTT - Pią 20 Gru, 2013 kurdeee kolejną grę wyczaiłem... trzeba przetestowac
Kenet - Pią 20 Gru, 2013
PiTT napisał/a:
pagani w assetto corsa urywa jajka... bez kitu
Buni potwierdza
Jakarti - Pią 20 Gru, 2013 ziom,
widzę, że przenosiny Ci służą
weż sie kurwa za te budżety w pizdziec bo tak to daleko nie zajedziemy M - Pią 20 Gru, 2013 PiTT obadaj temat Oculus Rift PiTT - Pią 20 Gru, 2013
Jakarti napisał/a:
ziom,
widzę, że przenosiny Ci służą
weż sie kurwa za te budżety w pizdziec bo tak to daleko nie zajedziemy