po skoku to miniak zachował się jakby miał zawias z topowego wrc.
No niestety, jedyny skok w calej grze ale kiepsko im to wyszlo
Zapewniam, ze cala fizyka prowadzenia jest bardzo ale to bardzo zblizona do reala.
Rowniez czuc ze kazdy samochod prowadzi sie calkiem inaczej.
jak bardzo da sie robic auto - ile da sie wyczuc, wizualnie tez
Tak jak pisalem wyzej: moc, zawias, skret, nastawienie kol, waga, hamulce....
Wizualnie masz jedynie wszystkie kolory fabryczne do dyspozycji + gleba
Ale "prologue" nie jest wersja definitywna, cala gra wychodzi dopiero w grudnio 08'.
A w serii gt z reguly mozna dokladac najrozniejsze felgi, ale nie wiem jak bedzie w tej.
JIMEK napisał/a:
czy grasz na kierownicy czy na padzie i jak jest na padzie?
Nie potrafie grac na kierownicy Zawsze na padzie i mi pad bardzo lezy. W nowym mozna dozowac pedal gazu, hamulec, skret. Nie ma tak ze wciskasz guzik jest albo max-gaz albo blokujace kola
hehehe ja tez nie mam plejaka, siedze u rodzicow a plejak jest moich mlodszych braci. Ale czuje ze bede musial odlozyc kase
p.s. Dzwiek tez calkiem ladnie wyszedl: samochody o charekterystycznym dzwieku (znaczy te ktore ja jestem w stanie odroznic) maja dzwiek jak w realu. M3 brzmi jak m3, mcs jak mcs a f430 jak f430.
Naprawde warto, jedyny problem ze strasznie uzaleznia, szczegolnie onlajn GOKART - Sob 29 Mar, 2008 pieknie to wszystko wygląda . Wydech miniaka brzmi jak odkurzacz czyli jak w rzeczywistości . Ciekawe czy tam będzie można edytować własne trasy... Fajnie by było przenisć tor Looblyn i zrobić wirtualny HH racing odpowiednikami swoich samochodów.
Wiem że Logitech przy współpracy z twórcami stworzył specjalnie kierę do tej gry...
Pewnei to wszystko razem zrywa beret. Może jakiś zakup grupowy PS3 ? Anonymous - Sob 29 Mar, 2008 czyli gt5 wymiata? DeeS - Sob 29 Mar, 2008
GOKART napisał/a:
Wiem że Logitech przy współpracy z twórcami stworzył specjalnie kierę do tej gry...
Pewnei to wszystko razem zrywa beret. Może jakiś zakup grupowy PS3 ?
do Plejaka mozna podlaczyc Logitech Driving Force Pro (900 stopni obrotu) - bardzo dobra kiera.
oraz najnowsze cudo Logitech G25 (ktore aktualnie posiadam ) - kiera mistrzostwo swiata..
Ja tez odkladam na plejaka nie ma bata...!strick - Sob 29 Mar, 2008
Cytat:
Ja tez odkladam na plejaka nie ma bata...!
Tez sie nad tym zastanawiam, juz w media jest za 1700 z 2 padami i 2 gierkami Gaydek - Nie 30 Mar, 2008
k-mart napisał/a:
"prologue" nie jest wersja definitywna, cala gra wychodzi dopiero w grudnio 08'
To ja wstrzymam się z zakupem PS3 i GT5 do gwiazdki .qbus - Wto 01 Kwi, 2008 http://www.gry-online.pl/s020.asp?ID=4805 recenzja gt prologue... ja sobei zakupie ps3 jak kolega wyzej... odrazu z kierownica ktora przy tej pozycji obowiazkowa... w prologue pogram u qmpla jak wyjdzie full to wezme ps3...
a ciekawostka... gra w polsce niedostepna... skonczyl sie naklad, bylismy dzis w 2 media markt i 2 empikach, na allegro nikt nie sprzedaje wersji europejskiej, trzeba czekac to mowi chyba samo za siebie.Anonymous - Wto 01 Kwi, 2008 dawno mówiłem że gt5 będzie wymiatało , to nieee bo xbox to lepszy beee i tak dalej k-mart - Wto 01 Kwi, 2008 dobry znak, szykuje sie zacna liga jesli tyle sie sprzedaje. Super, bedzie kogo klepac k-mart - Nie 06 Kwi, 2008 MACIEK do tablicy!
1;19;639??
DeeS - Nie 06 Kwi, 2008 Daaajtaaa mi tej gieryyy !!! Pobijeee was wszystkie !!!Anonymous - Śro 09 Kwi, 2008 czy jest coś darmowego poza LFS i rfactor wartego uwagi żebyśmy pośmigali po sieci?anjas - Śro 09 Kwi, 2008 a może w LFS pośmigamy?Anonymous - Śro 09 Kwi, 2008 jestem za tylko w darmowce jest jedna trasa i jedno auto?