To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Gierki

k-mart - Sob 29 Mar, 2008

Loko napisał/a:
po skoku to miniak zachował się jakby miał zawias z topowego wrc.

No niestety, jedyny skok w calej grze ale kiepsko im to wyszlo :/
Zapewniam, ze cala fizyka prowadzenia jest bardzo ale to bardzo zblizona do reala.
Rowniez czuc ze kazdy samochod prowadzi sie calkiem inaczej.

JIMEK napisał/a:
czy tak samo sie zajebiscie gra

Tutaj jakis filmik ktory dobrze oddaje gameplay:
http://www.youtube.com/wa...feature=related

JIMEK napisał/a:
jak bardzo da sie robic auto - ile da sie wyczuc, wizualnie tez

Tak jak pisalem wyzej: moc, zawias, skret, nastawienie kol, waga, hamulce....
Wizualnie masz jedynie wszystkie kolory fabryczne do dyspozycji + gleba :D
Ale "prologue" nie jest wersja definitywna, cala gra wychodzi dopiero w grudnio 08'.
A w serii gt z reguly mozna dokladac najrozniejsze felgi, ale nie wiem jak bedzie w tej.

JIMEK napisał/a:
czy grasz na kierownicy czy na padzie i jak jest na padzie?

Nie potrafie grac na kierownicy :/ Zawsze na padzie i mi pad bardzo lezy. W nowym mozna dozowac pedal gazu, hamulec, skret. Nie ma tak ze wciskasz guzik jest albo max-gaz albo blokujace kola ;)

hehehe ja tez nie mam plejaka, siedze u rodzicow a plejak jest moich mlodszych braci. Ale czuje ze bede musial odlozyc kase ;D

p.s. Dzwiek tez calkiem ladnie wyszedl: samochody o charekterystycznym dzwieku (znaczy te ktore ja jestem w stanie odroznic) maja dzwiek jak w realu. M3 brzmi jak m3, mcs jak mcs a f430 jak f430.

Naprawde warto, jedyny problem ze strasznie uzaleznia, szczegolnie onlajn :D

GOKART - Sob 29 Mar, 2008

pieknie to wszystko wygląda xD . Wydech miniaka brzmi jak odkurzacz czyli jak w rzeczywistości :) . Ciekawe czy tam będzie można edytować własne trasy... Fajnie by było przenisć tor Looblyn i zrobić wirtualny HH racing odpowiednikami swoich samochodów.

Wiem że Logitech przy współpracy z twórcami stworzył specjalnie kierę do tej gry...
Pewnei to wszystko razem zrywa beret. Może jakiś zakup grupowy PS3 ? ;)

Anonymous - Sob 29 Mar, 2008

czyli gt5 wymiata? :)
DeeS - Sob 29 Mar, 2008

GOKART napisał/a:
Wiem że Logitech przy współpracy z twórcami stworzył specjalnie kierę do tej gry...
Pewnei to wszystko razem zrywa beret. Może jakiś zakup grupowy PS3 ? ;)

do Plejaka mozna podlaczyc Logitech Driving Force Pro (900 stopni obrotu) - bardzo dobra kiera.

oraz najnowsze cudo Logitech G25 (ktore aktualnie posiadam ) - kiera mistrzostwo swiata..

Ja tez odkladam na plejaka nie ma bata...!

strick - Sob 29 Mar, 2008

Cytat:
Ja tez odkladam na plejaka nie ma bata...!

Tez sie nad tym zastanawiam, juz w media jest za 1700 z 2 padami i 2 gierkami :)

Gaydek - Nie 30 Mar, 2008

k-mart napisał/a:
"prologue" nie jest wersja definitywna, cala gra wychodzi dopiero w grudnio 08'

To ja wstrzymam się z zakupem PS3 i GT5 do gwiazdki :) .

qbus - Wto 01 Kwi, 2008

http://www.gry-online.pl/s020.asp?ID=4805 recenzja gt prologue... ja sobei zakupie ps3 jak kolega wyzej... odrazu z kierownica ktora przy tej pozycji obowiazkowa... w prologue pogram u qmpla jak wyjdzie full to wezme ps3... :)

a ciekawostka... gra w polsce niedostepna... skonczyl sie naklad, bylismy dzis w 2 media markt i 2 empikach, na allegro nikt nie sprzedaje wersji europejskiej, trzeba czekac :D to mowi chyba samo za siebie.

Anonymous - Wto 01 Kwi, 2008

dawno mówiłem że gt5 będzie wymiatało , to nieee bo xbox to lepszy beee i tak dalej :)
k-mart - Wto 01 Kwi, 2008

dobry znak, szykuje sie zacna liga jesli tyle sie sprzedaje. Super, bedzie kogo klepac :D
k-mart - Nie 06 Kwi, 2008

MACIEK do tablicy! :pisze:

1;19;639??
:hm:

DeeS - Nie 06 Kwi, 2008

Daaajtaaa mi tej gieryyy !!! Pobijeee was wszystkie !!!
Anonymous - Śro 09 Kwi, 2008

czy jest coś darmowego poza LFS i rfactor wartego uwagi żebyśmy pośmigali po sieci?
anjas - Śro 09 Kwi, 2008

a może w LFS pośmigamy?
Anonymous - Śro 09 Kwi, 2008

jestem za tylko w darmowce jest jedna trasa i jedno auto?

ponoć ta gierka jest niezła
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=6718

i nieśmiertelna marchewa

anjas - Śro 09 Kwi, 2008

w darmówce LFS jest kilka tras i kilka aut... ale i tak jeździ się na jednej trasie na jednym autku :)