KarQ - Nie 12 Cze, 2011 Podzieliłem to na pół. Dzi¶ jak zniosłem i usiadłem to było krucho, ale uznałem, że jak dzi¶ nie pojeżdżę to będzie coraz gorzej bizon - Nie 12 Cze, 2011 dzis spacerowo, nieco ponad 21km, w polowie przerwa na tort i ciasto Yarko - Nie 12 Cze, 2011
bizon napisał/a:
w polowie przerwa na tort i ciasto
sportowcy karfa bizon - Nie 12 Cze, 2011 karwa, jak sie spala kalorie, to trzeba je czyms uzupelnic qbica - ¦ro 15 Cze, 2011 a ja uruchomilem ostatnio dobr± star± fure, zdjecia wkrótce Vlodarsky - Czw 16 Cze, 2011 a ja dzisiaj na rowerku do pracy niecałe 14kmmartin.h - Czw 16 Cze, 2011
Vlodarsky napisał/a:
a ja dzisiaj na rowerku do pracy niecałe 14km
No i bardzo dobrze Nie dajmy zarabiac koncernom paliwowym KarQ - Czw 16 Cze, 2011 Ja z żon± jeszcze dzi¶ też uderzę na wycieczkę rowerow±.bizon - Czw 16 Cze, 2011 http://www.trimbleoutdoors.com/ViewTrip/1165796
+11km do pracy i z powrotem.
odkrylismy z qukim i jeszcze jednym kumplem mega sciezki w lesie na zlotnie, mega mozna tam ponapierdzielac Qukie - Pi± 17 Cze, 2011 +1 ale trzeba mieć siły, okulary i nie jechać na końcó bizon - Pi± 17 Cze, 2011 no, na koncu bylo slabo martin.h - Nie 19 Cze, 2011 Po takich terenach to aż chciałoby się upalać Jak kto¶ jeszcze nie złapał zajawki na cross country to polecam
michool_vt - Nie 19 Cze, 2011 martin.h, u nas przeca takich miejsc jest setki, tylko ze w lesie martin.h - Nie 19 Cze, 2011
michool_vt napisał/a:
martin.h, u nas przeca takich miejsc jest setki, tylko ze w lesie
Wiem michool, choć akurat u siebie w promieniu 25 km brakuje "gładkich" tras, jak s± jakie¶ fajne zjazdy-podjazdy to bardzo kamieniste. Podoba mi się taki odkrtyty teren
Jeżdżę na rowerze już kilkadziesi±t lat, ostatnimi czasy trochę się opu¶ciłem, ale teraz na nowo pokochałem rower michool_vt - Nie 19 Cze, 2011 tez bym pojezdił, ale zeby zrobic 10-15km to mi sie nie chce roweru wyciagac, natomiast zeby walnac 40-50km to zas nie ma czasu..
pozatym nie jara mnie jezdzenie samemu,
karwa dobrze, ze mi brzuchol nie rosnie od tego nieruszania sie