uczeszsie100 - Wto 29 Gru, 2009 no buziak załagodził sprawę.. uczeszsie100 - Śro 06 Sty, 2010 nowy rok, nowa gałka..
rasta - Śro 06 Sty, 2010 Dobrze leży w buzi Kamilbike - Śro 06 Sty, 2010 Padlem Rasciu
Galka sie błyscy ze chooy . Panowie kiedy sie ustawiamy na Car go ?:> Dobra pogoda jest vitesse - Czw 14 Sty, 2010
rasta napisał/a:
Dobrze leży w buzi
jakbys wiedzial gdzie ona byla wczesniej wkładana to bys nawet do reki niewziol a co dopiero do buzi uczeszsie100 - Śro 09 Cze, 2010 prawie pół roku od ostatniego wpisu , a peżot jeszcze nie eksplodował
Mam nadzieje, że wszystkie choroby tzw "wieku dziecięcego" są już za nami.
W zasadzie oprócz zmielenia piątego biegu i urwaniu jednej śruby mocującej poduchę silnika, nic specjalnego sie w aucie nie wydarzyło. Kilka tras za mną, kilka wypadów na c.
Od ostatniego wpisu, w aucie zaszło kilka zmian.
-mocniejsza skrzynia, sześć biegów do przodu. Działa elegancko, precezyjnie
-monstrualne półosie przerzeźbione w motomaxie
-remont całego ukł hamulcowego, nowe tarcze, klocki omp road&sport, oplot goodridge no i zacisk brembo cztery tłoczki na przodzie.
Z tematów do ogarnięcia został zawias tył, no i w dalszym ciągu nauka, bo z trakcją są spore problemy.
tyle w temacie s16T póki co Tomcat - Śro 09 Cze, 2010 Obczaiłem filmik z licznikiem... Powiem Ci, że konkretnie się odpycha. 200 kunia chyba pękło, nie ?ade - Pon 14 Cze, 2010
Tomcat napisał/a:
Obczaiłem filmik z licznikiem... Powiem Ci, że konkretnie się odpycha. 200 kunia chyba pękło, nie ?
ponad 300 chyba:dKamilbike - Nie 20 Cze, 2010 Jest ok 300 KMuczeszsie100 - Śro 03 Lis, 2010 peżot dalej działa..
tu jakieś Sti..
http://www.youtube.com/watch?v=Clc_eQXu3m8jarek-malopolska - Śro 03 Lis, 2010 on działa chyba coraz lepiej.. SZaCUnrasta - Czw 04 Lis, 2010 Szału nie ma jarek-malopolska - Czw 04 Lis, 2010 A czy pug "jeździł" z Morsem lub Puntem Kamila ?rasta - Czw 04 Lis, 2010 Oczywiście, żartowałem. Szkoda tylko, użytkownik uaktywnia się na forum tylko po to by zapodać filmidło z Cargo. M - Czw 04 Lis, 2010
rasta napisał/a:
Oczywiście, żartowałem. Szkoda tylko, użytkownik uaktywnia się na forum tylko po to by zapodać filmidło z wsi.