Michał - Wto 02 Cze, 2009 ps3 ssie bo jest za drogie, cena x'a jest idealna moim zdaniemKarQ - Wto 02 Cze, 2009 Zależy kto do czego używa. Ja kupiłem PS3 tylko dla GT5, na X'a nie ma żadnej fajnej symulacji. Nie gram w nic, poza GT5 i Dirtem.PiTT - Wto 02 Cze, 2009
KarQ napisał/a:
Zależy kto do czego używa. Ja kupiłem PS3 tylko dla GT5, na X'a nie ma żadnej fajnej symulacji. Nie gram w nic, poza GT5 i Dirtem.
mylisz się, jest forza 2
sprawdz jąpP - Śro 03 Cze, 2009
Michał napisał/a:
w fotrzie nie ma takiego pojęcia jak docisk przedniej osi przed zakrętem celem lepszego schamowania
mylisz się!! są też ustawienia ciśnienia w każdej oponie oddzielnie, docisku poprzez wielkośc spoilera czy też wpływ ilości paliwa na prowadzenie..
KarQ napisał/a:
Ja kupiłem PS3 tylko dla GT5, na X'a nie ma żadnej fajnej symulacji. Nie gram w nic, poza GT5 i Dirtem.
1. trochę bez sensu dla 5 samochodów i 2 tras
2. na xa jest forza, czy nawet wspomniany przez Ciebie dirtMichał - Śro 03 Cze, 2009
Cytat:
mylisz się!! są też ustawienia ciśnienia w każdej oponie oddzielnie, docisku poprzez wielkośc spoilera czy też wpływ ilości paliwa na prowadzenie..
pp
takie ustawienia są w NFS , albo w Gridzie, największych arcadachBad-i - Śro 03 Cze, 2009 i co sie tak podniecacie, ja mam nowy tenis na PS3 i z wielka checia kogoś stopkami dzisiaj opier...dolesaxorulez - Śro 03 Cze, 2009 ja tłukę w Mirrors Edge - jest na PSa i i Xa
Fajna gierka.. polecam jak ktoś chce się oderwac od samochodówekM - Śro 03 Cze, 2009
Bad-i napisał/a:
i co sie tak podniecacie, ja mam nowy penis na PS3 i z wielka checia kogoś stopkami dzisiaj opier...dole
hmm nieźłe skrzywionko...ps - Śro 03 Cze, 2009
Bad-i napisał/a:
i co sie tak podniecacie, ja mam nowy tenis na PS3 i z wielka checia kogoś stopkami dzisiaj opier...dole
Virtua Tennis?? Fajna gierka, ale za cholere nie wiem jak skróta zagrac!KarQ - Śro 03 Cze, 2009
Cytat:
1. trochę bez sensu dla 5 samochodów i 2 tras
2. na xa jest forza, czy nawet wspomniany przez Ciebie dirt
40 samochodów i 6 tras z różnymi konfiguracjami Teraz czekam na pełną wersję.
Do x'a nie podłącze G25 (:?:)Bad-i - Śro 03 Cze, 2009
ps napisał/a:
Bad-i napisał/a:
i co sie tak podniecacie, ja mam nowy tenis na PS3 i z wielka checia kogoś stopkami dzisiaj opier...dole
Virtua Tennis?? Fajna gierka, ale za cholere nie wiem jak skróta zagrac!
grasz slajsa z przytrzymaniem przeciwnego kierunku do gry.
Czyli jezeli jestes na dole to trzymasz dół i slajs oby z wyprzedzeniem M - Śro 03 Cze, 2009 Michał - Śro 03 Cze, 2009 ale mistrz .... ja pierdziele ...Cartoon - Śro 03 Cze, 2009 WOW
Widać nie tylko G25 nie da się podłączyć pod Xa saxorulez - Czw 04 Cze, 2009