Marek23 - Pon 10 Sie, 2009 Majk, ja rozumiem, że śmiechy hihi,itd, ale zapie.rdalać trzeba. Więc weź się ogarnij, sprzedaj mieszkanie i kup coś szybkiego.Bad-i - Pon 10 Sie, 2009
Marek23 napisał/a:
Majk, ja rozumiem, że śmiechy hihi,itd, ale zapie.rdalać trzeba. Więc weź się ogarnij, sprzedaj mieszkanie i kup coś szybkiego.
tym bardziej ze ruchac tam i tak nie rucha. W sumie to chyba mieszkanie Oskara a nie Majka Marek23 - Pon 10 Sie, 2009
Bad-i napisał/a:
tym bardziej ze ruchac tam i tak nie rucha. W sumie to chyba mieszkanie Oskara a nie Majka
Widzę, że się chamówa zaczyna Bad-i - Pon 10 Sie, 2009
Marek23 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
tym bardziej ze ruchac tam i tak nie rucha. W sumie to chyba mieszkanie Oskara a nie Majka
Widzę, że się chamówa zaczyna
bo dawno Cie na forum nie było 206 Gti - Pon 10 Sie, 2009 Ja też wole jezdził bez dachu niż szybko. Ale niestety mam dachMarek23 - Pon 10 Sie, 2009
Bad-i napisał/a:
bo dawno Cie na forum nie było
Jestem cały czas, ale jakoś odpuściłem trochę. Jak najebie Szeje w przyszłym roku to znów zacznę podskakiwać Bad-i - Pon 10 Sie, 2009
206 Gti napisał/a:
Ja też wole jezdził bez dachu niż szybko. Ale niestety mam dach
można szybko i bez dachu, niestety z dachem jest zawsze szybciej Michał - Pon 10 Sie, 2009
Marek23 napisał/a:
Majk, ja rozumiem, że śmiechy hihi,itd, ale zapie.rdalać trzeba. Więc weź się ogarnij, sprzedaj mieszkanie i kup coś szybkiego.
heheheheh
dobre !! zastanowie się nad tym
Dobra, mam pytanie.
Ułomy którzy ukradli radio, zamiast zbić szybe, wyciągneli zamek. Zrobili to tak nie udolnie że dziura jest wieszka niż zamek. Czy można to jakoś naprawić nie wymieniając drzwi ? Szpachla odpada, odrazu mówienox - Pon 10 Sie, 2009 łatwiej ,taniej pewnie wyjdzie wymiana drzwi .Marek23 - Pon 10 Sie, 2009 Nic nie rób, będzie vintage style...może wyruchasz jakąś dziwkę ze świata mody.Bad-i - Pon 10 Sie, 2009
Marek23 napisał/a:
Nic nie rób, będzie vintage style...może wyruchasz jakąś dziwkę ze świata mody.
ha ha ha szczegolnie z najbardziej popularnej agencji modelek "kur.wi.d.ołek Plata"PiTT - Pon 10 Sie, 2009 zajebisty pedzio tylko szkoda łeskorteza
zapierdalać trzeba bo inaczej człowiek się starzeje Marek23 - Pon 10 Sie, 2009 Spoko Majk, Twój wybór. Mi sie nie podoba. I tak wrócisz do czegos szybkiego, bo nie ma nic bardziej nudnego niż wolny samochód.Michał - Pon 10 Sie, 2009
Marek23 napisał/a:
Spoko Majk, Twój wybór. Mi sie nie podoba. I tak wrócisz do czegos szybkiego, bo nie ma nic bardziej nudnego niż wolny samochód.
heheheh dzieki
poza tym, ja nie umiem jedzić samochodem , szybko jedzić, mam bloka jednak po wypadku z borakiem, jakartii o pare dziesiątych naklepał mnie na lbnie, co mnie bardzo boli. Nie będzie ze mnie rajdowiec strick - Pon 10 Sie, 2009
Marek23 napisał/a:
bardziej nudnego niż wolny samochód.
Co TY kur..wa nie powiesz... chcesz sie zamienic gruźlikami na jakis czas?