Bart - Pon 18 Kwi, 2011 Trzeba tam uważać, kręci się sporo studentów (w okolicy są akademiki), często mniej lub bardziej pod wpływem.
Przypomniało mi się - jeszcze dziki są.Anonymous - Pon 18 Kwi, 2011
matt napisał/a:
p106rallye, właśnie ... jak oceniasz te drogi/ odcinki? jakieś przydatne info?
Muszą opublikować mapki - bo nie wiem co oni wymyślili Kuner - Pon 18 Kwi, 2011 Bart a jak ze studentkami i jakością usług w agenturach?Marek23 - Pon 18 Kwi, 2011
Bart napisał/a:
Przypomniało mi się - jeszcze dziki są.
W dieslu?martin.h - Pon 18 Kwi, 2011 Marek, a Ty coś jedziesz w tym sezonie? Marek23 - Pon 18 Kwi, 2011 Tak mi się wydaje,ale nie ma co zapeszać.Bart - Wto 19 Kwi, 2011
Kuner napisał/a:
Bart a jak ze studentkami?
czasem udaje się poruchać matt - Pon 25 Kwi, 2011 z forum autoklubu:
Cytat:
Kokociniec bardzo szybki i techniczny, krawezniki mozliwe tylko na dwoch dwojkowych-trojkowych zakretach po wewnetrznej, zero parkingow.
Ligota to poczatek fest szybki potem kilka dziewiedziesiatek, wychamowanie lekki syf potem wpad na parking ale szeroki mimo kraweznikow, kilka nawrotow, wyjscie szerokimi zakretami z placu do prostej i dalej znowu 90tki z syfem na osatniej, szybka partia, wpad na maly plac dwa nawroty i szybko znowu ale dziurawo, przed meta technicznie. Bardzo widowiskowo.
GeKo - Wto 26 Kwi, 2011
matt napisał/a:
z forum autoklubu:
Cytat:
Kokociniec bardzo szybki i techniczny, krawezniki mozliwe tylko na dwoch dwojkowych-trojkowych zakretach po wewnetrznej, zero parkingow.
Ligota to poczatek fest szybki potem kilka dziewiedziesiatek, wychamowanie lekki syf potem wpad na parking ale szeroki mimo kraweznikow, kilka nawrotow, wyjscie szerokimi zakretami z placu do prostej i dalej znowu 90tki z syfem na osatniej, szybka partia, wpad na maly plac dwa nawroty i szybko znowu ale dziurawo, przed meta technicznie. Bardzo widowiskowo.
He he czyli nasza zimowa partia spod Panoramy, mozna iść w ciemno o życie jeden 2 zacisk w lewo ale hamowanie do niego z dużej pyty.martin.h - Sob 30 Kwi, 2011 Lista na Transportowca -> http://rajdtransportowca....nsportowiec.pdf
Zwycięzca już chyba znany, aczkolwiek ciekawi mnie czy da radę Wrocławski Grzybkowi?
GeKo, Ciosiński jedzie 306'tką od Piotrka? Ciekawi mnie też jego debiut w prawdziwych rajdach.Marek23 - Sob 30 Kwi, 2011 Ciekawe jak z nielegalą Anonymous - Sob 30 Kwi, 2011 Są mapki
Kokociniec- nudy
Ligota dobry asfalt ,błoto , mega wyryp (m.in. tory, kostka)
Marek23 - Sob 30 Kwi, 2011 Spoko,to nie jest mi az tak zal,ze nie jade...GeKo - Sob 30 Kwi, 2011
martin.h napisał/a:
aczkolwiek ciekawi mnie czy da radę Wrocławski Grzybkowi?
Nie Clio od Serafina i nie po 8 latach przerwy. To dobry drajwer, jeździł w czasach największych wyjadaczy pucharu 106 i 206.
martin.h napisał/a:
GeKo, Ciosiński jedzie 306'tką od Piotrka? Ciekawi mnie też jego debiut w prawdziwych rajdach.
z tego co widze na Y2b to jedzie 306 po Sławiku, to już raczej styrane auto, choć dzwona chyba nigdy nie miało prawdziwego.
Na autodromie mógłbym się zmierzyć qbica - Wto 03 Maj, 2011 kiepska pogoda ale i ntak jade na ogladare zaraz