To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Kupuje auto - jakikolwiek ladny i zadbany samochod - help!

DeeS - Wto 28 Lip, 2009

ja kupilem ibize cupre i musze przyznac ze fajna furka :) kilmka, zaglowki tez sa;p
pcs - Wto 28 Lip, 2009

jade zobaczyc CRV w dieslu, tez troche pedalski ... (w sumie jak kazda honda :rotfl: )

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9424420

206 Gti - Wto 28 Lip, 2009

szpetna przeokrutnie !
Niemy - Wto 28 Lip, 2009

Franek napisał/a:
Poza tym, serwis merca wychodzi naprawdę konkurencyjnie tanio w stosunku do konkurencji.

Franek napisał/a:
Aaaa, i serwis meśka powinien być tańszy niż cromy.

???? :crazy:

serwis mercedesa jest tani? dobre sobie :rotfl:

a szczegolnie A classy, gdzie silnik i skrzynia sa tak upchane, ze zeby zrobic cokolwiek trzeba wyciagac silnik, a ceny czesci to kosmos

nie wiem gdzie serwis mercedesa jest taki tani, chyba u pana miecia ;)

to jakies bzdury!

Bart - Wto 28 Lip, 2009

Jak widać Franek bardzo chce się udzielać, a że wiedzy za bardzo nie ma to pisze co mu do głowy przyjdzie.
;D

pcs - Wto 28 Lip, 2009

crv obejzana, z zewnatrz ok, troche zderzaki porysowane, ale szpachli wstepnie nigdzie. Srodek jak to w hondzie polowa rzeczy bardzo dobrej jakosci, polowa tandeta. Ogolnie srednio zadbana, alfa 159 z tego samego roku i takim przebiegiem wygladala jak nowa. Ale uwaga w srodku jebie strasznie mokra szmata albo zdechlym szczurem. Wskazowka do rozwiazania tej zagadki jest wlasciciel - Handel miesem i wedlinami ....

Do tego ostatni przeglad byl 2 lata temu (30tys km), czyli po polsku ....

M - Wto 28 Lip, 2009

moze po powodzi byla
martin.h - Wto 28 Lip, 2009

pcs, Ty chyba nie kupisz auta w najbliższym czasie :rotfl:
Anonymous - Wto 28 Lip, 2009

pcs napisał/a:
mokra szmata

może jeździ nim rozpustna pływaczka

pcs - Wto 28 Lip, 2009

eM napisał/a:
moze po powodzi byla

dokladnie o tym pomyslalem

bizon - Wto 28 Lip, 2009

pcs napisał/a:
tez troche pedalski ... (w sumie jak kazda honda :rotfl: )

jestem zawiedziony bo wlasnie nie ;( -> http://poboczem.pl/news/u...y-gejow,1341869

a gdybys chcial pytac o alfe to:
www.superalfa.pl
www.alfateam.pl
albo taki gosciu w żorach

strick - Wto 28 Lip, 2009

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9330796
Punto 2007 za 35

Bad-i - Wto 28 Lip, 2009

k-mart napisał/a:
a co z mondeo 2.5T?
Na codzien idealny, w weekendy na nürburgring mozna wyjechac.

pcs, k-mart dobrze prawi. Moge ci oddac swojego ale dopiero od 7 wrzesnia. Co do ceny to sie dogadamy, wpadniesz do mnie jutro - jak wypijemy do w/w daty skrzyneczke dziennie to sie w budzecie zmiescisz

Marek23 napisał/a:
k-mart napisał/a:
Na codzien idealny, w weekendy na nürburgring mozna wyjechac.

Nie ma bixenona.

okazalo sie ze kazdy ksenon w fordzie to biksenon (serio sam to sprawdzilem - a oni mi na to dali taaaaaki rabat :] )

Franek - Śro 29 Lip, 2009

bart napisał/a:
Jak widać Franek bardzo chce się udzielać, a że wiedzy za bardzo nie ma to pisze co mu do głowy przyjdzie.

Kolego, hola hola. Przerobiłem pare sztuk i jakoś wiem co mówie. 2 sztuki miałem w domu, jeden zrobił 350 tysi, drugi 220 tysi km i jakoś wiem co się psuło i ile to kosztowało. Wcześniej w domu panowała Francja i jakoś auto cytryna pochłaniała 3 razy więcej kasy niż mesiek.

Ale dobra, nie znam się.

strick - Śro 29 Lip, 2009

Franek napisał/a:
2 sztuki miałem w domu, jedne zrobił 350 tysi, drugi 220 tysi km i jakoś wiem co się psuło i ile to kosztowało

Jezeli mowisz o w201, w124, albo w201 sprzed liftu to tak, ale zadne nowsze nie sa tak dobre... Ani servis ich nie jest taki tani. Uwierz mi, ja tez wiem co mowie.