HydePark - Kupuje auto - jakikolwiek ladny i zadbany samochod - help!
DeeS - Wto 28 Lip, 2009 ja kupilem ibize cupre i musze przyznac ze fajna furka kilmka, zaglowki tez sa;ppcs - Wto 28 Lip, 2009 jade zobaczyc CRV w dieslu, tez troche pedalski ... (w sumie jak kazda honda )
Poza tym, serwis merca wychodzi naprawdę konkurencyjnie tanio w stosunku do konkurencji.
Franek napisał/a:
Aaaa, i serwis meśka powinien być tańszy niż cromy.
????
serwis mercedesa jest tani? dobre sobie
a szczegolnie A classy, gdzie silnik i skrzynia sa tak upchane, ze zeby zrobic cokolwiek trzeba wyciagac silnik, a ceny czesci to kosmos
nie wiem gdzie serwis mercedesa jest taki tani, chyba u pana miecia
to jakies bzdury!Bart - Wto 28 Lip, 2009 Jak widać Franek bardzo chce się udzielać, a że wiedzy za bardzo nie ma to pisze co mu do głowy przyjdzie.
pcs - Wto 28 Lip, 2009 crv obejzana, z zewnatrz ok, troche zderzaki porysowane, ale szpachli wstepnie nigdzie. Srodek jak to w hondzie polowa rzeczy bardzo dobrej jakosci, polowa tandeta. Ogolnie srednio zadbana, alfa 159 z tego samego roku i takim przebiegiem wygladala jak nowa. Ale uwaga w srodku jebie strasznie mokra szmata albo zdechlym szczurem. Wskazowka do rozwiazania tej zagadki jest wlasciciel - Handel miesem i wedlinami ....
Do tego ostatni przeglad byl 2 lata temu (30tys km), czyli po polsku ....M - Wto 28 Lip, 2009 moze po powodzi bylamartin.h - Wto 28 Lip, 2009 pcs, Ty chyba nie kupisz auta w najbliższym czasie Anonymous - Wto 28 Lip, 2009
pcs napisał/a:
mokra szmata
może jeździ nim rozpustna pływaczkapcs - Wto 28 Lip, 2009
eM napisał/a:
moze po powodzi byla
dokladnie o tym pomyslalembizon - Wto 28 Lip, 2009
pcs napisał/a:
tez troche pedalski ... (w sumie jak kazda honda )
a co z mondeo 2.5T?
Na codzien idealny, w weekendy na nürburgring mozna wyjechac.
pcs, k-mart dobrze prawi. Moge ci oddac swojego ale dopiero od 7 wrzesnia. Co do ceny to sie dogadamy, wpadniesz do mnie jutro - jak wypijemy do w/w daty skrzyneczke dziennie to sie w budzecie zmiescisz
Marek23 napisał/a:
k-mart napisał/a:
Na codzien idealny, w weekendy na nürburgring mozna wyjechac.
Nie ma bixenona.
okazalo sie ze kazdy ksenon w fordzie to biksenon (serio sam to sprawdzilem - a oni mi na to dali taaaaaki rabat )Franek - Śro 29 Lip, 2009
bart napisał/a:
Jak widać Franek bardzo chce się udzielać, a że wiedzy za bardzo nie ma to pisze co mu do głowy przyjdzie.
Kolego, hola hola. Przerobiłem pare sztuk i jakoś wiem co mówie. 2 sztuki miałem w domu, jeden zrobił 350 tysi, drugi 220 tysi km i jakoś wiem co się psuło i ile to kosztowało. Wcześniej w domu panowała Francja i jakoś auto cytryna pochłaniała 3 razy więcej kasy niż mesiek.
Ale dobra, nie znam się.strick - Śro 29 Lip, 2009
Franek napisał/a:
2 sztuki miałem w domu, jedne zrobił 350 tysi, drugi 220 tysi km i jakoś wiem co się psuło i ile to kosztowało
Jezeli mowisz o w201, w124, albo w201 sprzed liftu to tak, ale zadne nowsze nie sa tak dobre... Ani servis ich nie jest taki tani. Uwierz mi, ja tez wiem co mowie.