Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [zakup grupowy] z oferty Kam Racing
jarek-malopolska - Wto 17 Lis, 2009 ci co potrzebują dopiero na święta niech pogadają z Tomcat-em, może im przerzechowa do grudnia Młody Papież - Wto 17 Lis, 2009 odpisali, że im to także na rękę...jarek-malopolska - Wto 17 Lis, 2009 nie no bez Jaj... martin.h - Wto 17 Lis, 2009
Młody Papież napisał/a:
odpisali, że im to także na rękę...
Potwierdzam, akurat wysyłają na święta mikołaja do Polski jarek-malopolska - Wto 17 Lis, 2009 ale, że wysyłaja Mikołaja czyli 6 grudnia czy Dziada Mroza 24 ?? Tomcat - Wto 17 Lis, 2009 Jak chcecie to mogę wam to rozdawać nawet na urodziny U mnie nie ma ciśnienia na czas, więc grudzień jest ok.Michał - Wto 17 Lis, 2009
Tomcat napisał/a:
Jak chcecie to mogę wam to rozdawać nawet na urodziny U mnie nie ma ciśnienia na czas, więc grudzień jest ok.
bogatemu wszystko wolno wasq - Czw 19 Lis, 2009 witam a tak powaznie kiedy bedzie ta dostawa plus minus ?? martin.h - Czw 19 Lis, 2009
wasq napisał/a:
witam a tak powaznie kiedy bedzie ta dostawa plus minus ??
Nie wiem, zaraz się spytam czy nie zapomnieli o Nas.wasq - Czw 19 Lis, 2009
martin.h napisał/a:
wasq napisał/a:
witam a tak powaznie kiedy bedzie ta dostawa plus minus ??
Nie wiem, zaraz się spytam czy nie zapomnieli o Nas.
jak cos to wspomnij tam o milej polskiej goscinnosci i takie tam jarek-malopolska - Pią 20 Lis, 2009 Martin a czy można jeszcze coś podmienić w zamówieniu... martin.h - Pią 20 Lis, 2009
Cytat:
HI Marcin
Sorry about the wait. I passed this over to my colleague last week to work out the pricing. He is working on this now and will email you in about an hours time.
Kindest regards
Kev
Bart - Sob 21 Lis, 2009 Kev to spoko ziom
Rudello - Sob 21 Lis, 2009 Daj znac jesli mozna cos jeszcze domówic martin.h - Sob 21 Lis, 2009
Rudello napisał/a:
Daj znac jesli mozna cos jeszcze domówic
Dawaj, i tak to wszystko trwa więc nie bedzie problemu.