M - Czw 13 Sie, 2009 PW -> Morgan Freemanmartin.h - Czw 13 Sie, 2009 Panowie, a co z tym grillem i kiełbaskami? Robimy ściepę?Bart - Czw 13 Sie, 2009 grill grillem, a gastronomiczna oferta częstochowy jest bardzo bogata
jeśli idzie o ogarniatorów bmw to na wyrazów przyjeżdża niejaki Kuba (ziom z bytomia, z ytrc.pl), jeździ bokiem E30kąbi, niedawno wymienił R6 na V8
I o ile w zeszłym roku driftował umiarkowanie sprawnie to w tym idzie mu naprawdę nieźle, zobaczymy co pokaże.Marek23 - Czw 13 Sie, 2009 A co z napojami? We własnym zakresie? Bo mnie zawsze suszy, po szybkim kółku Loko - Czw 13 Sie, 2009 Odkryłem sekret aygo, ono się klei do drogi nawet jak jest do góry nogami
k-mart - Czw 13 Sie, 2009 RWD nie skreca -> bmw nie skrecaGreg - Czw 13 Sie, 2009 Panowie, słysząłem że może być fuckup z przejazdem, dojazdem itd. z powodu zmasowanego ataku pielgrzymek w ten weekend...
Hmm?Bart - Czw 13 Sie, 2009 pielgrzymki po torze nie chodzą, będzie dobrze k-mart - Czw 13 Sie, 2009 o gites, moze zalapie sie na autograf i fotke z Rydzykiem martin.h - Czw 13 Sie, 2009
k-mart napisał/a:
o gites, moze zalapie sie na autograf i fotke z Rydzykiem
k.u.r.w.a, chciałem coś napisać, ale się powstrzymam
A pielgrzymki, no cóż trza będzie zamontować pług do puga k-mart - Czw 13 Sie, 2009
martin.h napisał/a:
k.u.r.w.a, chciałem coś napisać, ale się powstrzymam
dajesz!Greg - Czw 13 Sie, 2009
bart napisał/a:
pielgrzymki po torze nie chodzą, będzie dobrze
Niby nie, ale większośc dróg wokół Cz-wy może być delikatnie mówiąc... nieprzejezdna.
Tak słyszałem, nie wiem jak to wygląda, na pielgrzymce nigdy nie byłem. k-mart - Czw 13 Sie, 2009
Greg napisał/a:
Niby nie, ale większośc dróg wokół Cz-wy może być delikatnie mówiąc... nieprzejezdna.
tym lepiej, polecimy jakims lesnym oesem w karawanie Jakarti - Pią 14 Sie, 2009 Greg chyba ma racje wiec warto to miec na uwadze..
Greg:
- o ktorej i kiedy ruszasz??
- kiedy chlopaki ogarna sprezyn??TOXIC - Pią 14 Sie, 2009 Z Łodzi pielgrzymka wychodzi dopiero w przyszły piątek Zatem autostradę mamy wolna a później w automapie trzeba przełajową włączyć