martin.h - Czw 16 Wrz, 2010 Naszło mnie na wspomnienia Swoją drogą kiedyś to robili teledyski
Kiss - Lick It Up
martin.h - Czw 16 Wrz, 2010 "Who's to Blame" by Sugar Knives, feat. Brett Anderson of The Donnas
martin.h - Pon 20 Wrz, 2010 The Brian Jonestown Massacre - Miss June 75
Bart - Pon 20 Wrz, 2010 kosmita - Pon 20 Wrz, 2010 http://vimeo.com/14307779martin.h - Pon 20 Wrz, 2010 kosmita, co to ma wspólnego z moją muzyką? KonradMK - Wto 21 Wrz, 2010
martin.h napisał/a:
kosmita, co to ma wspólnego z moją muzyką?
nic, zupełnie i dlatego mi się podoba kosmita - Wto 21 Wrz, 2010 Pomyliły mi się tematy Bonczek - Wto 21 Wrz, 2010 kosmita, dobra ta nutka Cartoon - Wto 21 Wrz, 2010 i teledysk też niczego sobie martin.h - Wto 21 Wrz, 2010 Ja tam nic dobrego nie widzę, a hiphopu też lubię posłuchać od czasu do czasu.
W przypadku takich teledysków (gołe dupy, fajne bryki itp.) cała sprawa polega na tym, że wideo ma odciągnąć człowieka od treści muzycznej, która w tym przypadku jest słaba i nie ma nic do zaoferowania.
Ale to tylko moje skromne zdanie, człowieka który nie zna się na muzyce martin.h - Wto 21 Wrz, 2010
Cytat:
Przedstawiciel firmy płytowej The Black Angels powiedział, że może i da się ich płyty słuchać na trzeźwo, a później zrecenzować bez narkotyków, ale pewnie wtedy dostanie kilka punktów mniej
I tutaj mamy cały klucz do tego jak zrozumieć muzykę psychodeliczną. A ja osobiście potwierdzam, po pijaku słucha się tego kosmicznie, jakby to było w jakimś trójwymiarze martin.h - Śro 22 Wrz, 2010 Ostatnio jaram się tym zespołem, a i sama osoba Jima Jones'a, jak i osady Jonestown jest interesująca.
The Brian Jonestown Massacre - The Ballad of Jim Jones
KonradMK - Śro 22 Wrz, 2010 ja lubię w ten deseń