rasta - Wto 29 Cze, 2010 Z lambo dwa razy leciałem z rolowanego, a w lambo skrzynia automatycznych, z tego co mi się o uszy obiło więc filozofii nie ma, pedał w podłogę i do przodu. Bo z miejsca rzeczywiście startu nie ogarnął.zefir - Wto 29 Cze, 2010 tylko oprocz skrzyni masz kilka nastawow trakcji, w opcji pizda, auto nie chce przyspieszac i go dusi jak cholera.
jak dla mnie kierownik zjebal kwestie bo raz widzialem w akcji biale gallardo i to byla MASAKRA jak to sie odpychalo Jakarti - Wto 29 Cze, 2010 hmm..
STFan - to nie jest smieszne
gratki! rasta - Wto 29 Cze, 2010 A widziałeś jak się odpycha STi Stefa i Mors ade - Wto 29 Cze, 2010
rasta napisał/a:
A widziałeś jak się odpycha STi Stefa i Mors
tak z ciekawosci jezdziles z jakimis nowymi s3 w standardowym setupie, wydech+program, okolo 315km??
pytaie powazane:D:P zeby nie bylo!!kubas - Wto 29 Cze, 2010 grubo stf ! rasta - Wto 29 Cze, 2010
ade napisał/a:
rasta napisał/a:
tak z ciekawosci jezdziles z jakimis nowymi s3 w standardowym setupie, wydech+program, okolo 315km??
pytaie powazane:D:P zeby nie bylo!!
Nie było okazji, leciałem z Golfem V ~300 kunia w DSG i dostał strasznie zefir - Wto 29 Cze, 2010
rasta napisał/a:
nie raz widzialem podobne auta w akcji
tamto biale gallardo robilo w warunkacj drogowych 11,7 na racelogicu performance, robilo cholerny przeciag PiTT - Wto 29 Cze, 2010 kurde, ale o czym tu rozmawiać
zarówno STI Stefana i Foka Rasty są meeega szybkie i przygotowane do zapier...
4.x do 100 pewnie jest w STI, u Rasty pewnie 5.x bo to jednak ośka
może tak być czy się mylę?zefir - Wto 29 Cze, 2010 luzzz, tylko wyrazilem swoja opinie co do mozliwosci lambo, NIE NAPISALEM NIGDZIE, ze auto STf czy Rasty sa powolne
a nowe S3 to jest to samo co GOlf 6 R ? mocowo i silnikowo, bo naped ten sam HaldexPiTT - Wto 29 Cze, 2010
zefir napisał/a:
luzzz, tylko wyrazilem swoja opinie co do mozliwosci lambo, NIE NAPISALEM NIGDZIE, ze auto STf czy Rasty sa powolne
a nowe S3 to jest to samo co GOlf 6 R ? mocowo i silnikowo, bo naped ten sam Haldex
niby tak ale nie do końca
podobno w G6R monutują intercooler ze zwykłego GTI
oczywiście programem robi się go do ok 300KM, ale dalsze mody wymuszają zastosowanie IC z S3, trochę dziwne oszczędności...
tak czy inaczej, wolałbym S3 niż Rrasta - Wto 29 Cze, 2010
PiTT napisał/a:
kurde, ale o czym tu rozmawiać
zarówno STI Stefana i Foka Rasty są meeega szybkie i przygotowane do zapier...
4.x do 100 pewnie jest w STI, u Rasty pewnie 5.x bo to jednak ośka
może tak być czy się mylę?
Jest jak mówisz zefir - Wto 29 Cze, 2010
PiTT napisał/a:
zefir napisał/a:
luzzz, tylko wyrazilem swoja opinie co do mozliwosci lambo, NIE NAPISALEM NIGDZIE, ze auto STf czy Rasty sa powolne
a nowe S3 to jest to samo co GOlf 6 R ? mocowo i silnikowo, bo naped ten sam Haldex
niby tak ale nie do końca
podobno w G6R monutują intercooler ze zwykłego GTI
oczywiście programem robi się go do ok 300KM, ale dalsze mody wymuszają zastosowanie IC z S3, trochę dziwne oszczędności...
tak czy inaczej, wolałbym S3 niż R
tak IC jest inny bo wczoraj kiedy bylem w Compsporcie akurat to robili w nim, ale wlasciciel duzo o tym aucie nie umiam jakos super powiedziec po za kosmiczna cenaPGmaster - Wto 29 Cze, 2010
rasta napisał/a:
ade napisał/a:
rasta napisał/a:
pytaie powazane:D:P zeby nie bylo!!
Nie było okazji, leciałem z Golfem V ~300 kunia w DSG i dostał strasznie
Z moim?rasta - Wto 29 Cze, 2010 Miałem innego na myśli, ale zapomniałem że z twoim też leciałem ale wtedy miałem padnięte sprzęgło i nie mogłem zmieniać biegów więc się nie liczy