Anonymous - Pon 02 Sie, 2010 nie znam cie osobiście, wpisywane były wyniki na podstawie nr na szybie. Ależ napinka KarQ - Pon 02 Sie, 2010
pawela napisał/a:
Ależ napinka
No co Ty, nie da się wyczuć Janusz - Pon 02 Sie, 2010
Cytat:
nie znam cie osobiście, wpisywane były wyniki na podstawie nr na szybie. Ależ napinka
ale gdzie ?? u mnie ?? ej bez jaj powaga... ja sie nie napinam jeśli o mnie chodzi ani trochę tylko wyjaśniam tyle GeKo - Pon 02 Sie, 2010 No nikt się napina, spokojnie, ale przy mojej ksywce jest numer 7 a ja miałem nr 26 i na suchym mi chyba nikt nie mierzył czasu, z tego co pamiętam, a czas na pewno jest inny podany, bo na mokrym mialem 1,35.xx więc gdzieś się bałagan zrobił Luzzz Ja mówiłem że ja nie jeżdżę dla czasów i mi to lata. Janusz - Pon 02 Sie, 2010
GeKo napisał/a:
No nikt się napina, spokojnie, ale przy mojej ksywce jest numer 7 a ja miałem nr 26 i na suchym mi chyba nikt nie mierzył czasu, z tego co pamiętam, a czas na pewno jest inny podany, bo na mokrym mialem 1,35.xx więc gdzieś się bałagan zrobił Luzzz Ja mówiłem że ja nie jeżdżę dla czasów i mi to lata.
i pytałes o rozbieżności tego jak to raz sa czasy na poziomie 1:35 a za chwile 41
do napinania nam daleko zajrzyj do innych tematów Drone - Pon 02 Sie, 2010 Jakieś tam fotki
Dalej Tomek robił tylko mojego Seja i zmieścił się mały "onboard"M - Pon 02 Sie, 2010 OO widzę że Karqa honda - "wyginam śmiało ciało" Drone - Pon 02 Sie, 2010
eM napisał/a:
OO widzę że Karqa honda - "wyginam śmiało ciało"
Wyglądało jakby szorował progami po torze M - Pon 02 Sie, 2010
Drone napisał/a:
eM napisał/a:
OO widzę że Karqa honda - "wyginam śmiało ciało"
Wyglądało jakby szorował progami po torze
Przyjemne z pożytecznym - ot takie piaskowanie KarQ - Pon 02 Sie, 2010
Drone napisał/a:
progami po torze
że czym przepraszam progi scur zjadł
Mam nadzieję, że kiedy w końcu stabilizator wjedzie na tył jazda w zakrętach będzie mniej przechyłowa i będę mógł się skupić nad szybszym wyjściem z zakrętu niż walką z uciekającym tyłkiem.
Niestety bez przeróbki wydechu stabilizator nie podejdzie.Yarko - Pon 02 Sie, 2010 sam stabilizator trochę zmniejszy przechyły, ale przede wszystkim przydałyby się jakieś sztywniejsze sprężyny i dobre amorki, jaki stabilizator chcesz założyć ?bizon - Pon 02 Sie, 2010
KarQ napisał/a:
Niestety bez przeróbki wydechu stabilizator nie podejdzie.
przechodzilem to kilka miesiecy temu KarQ - Pon 02 Sie, 2010 Yarko, mam kit koni 1130 przebieg ~12tyś, generalnie jest twardo ale w zakrętach dupa się kładzie.
Stabi z eg6.bizon - Pon 02 Sie, 2010
Cytat:
Stabi z eg6.
cos tam poprawi.
albo idz na tlusto w asr + stabi z itr TomsoN - Pon 02 Sie, 2010 Piotrek, jak wypadałeś w lewo na prostą to prawie mugenem tarłeś