106 - Sob 10 Lip, 2010 sa gdzies wyniki online?jarek-malopolska - Sob 10 Lip, 2010 Panowie szybkie pytańko, mamy numer do kogo¶ kto jest "na miejscu" mick(choć może lepiej mu nie przeszkadzać), Łukasz S3 lub ktokolwiek inny kto tam JEST DZI¦ ?
Chce do kogo¶ zadzwonić, dopytać o pewne szczególy, czy nie ma zadbych obsówek czasowych i o ktorej jadzie podjadz/podjazdy wyscigowe (w koncu sa dwa czy jeden wyscigowy) jak kto ma numer to moze byc na PW 106 - Sob 10 Lip, 2010 do lukasza nie mam ... a mick chyba zajety bo nie odp na smsqbus - Sob 10 Lip, 2010 http://www.wyniki-online.pl/start.aspx
1 podjazd treningowy ruszyl zgodnie z planem, oczywiscie ze sa dwa podjazdy wyscigowe czemu mialo by byc ich mniej? 1 powinien ruszyc o 14:30jarek-malopolska - Sob 10 Lip, 2010 a podjazdy treningowe s± od 10 do ..??speed555 - Sob 10 Lip, 2010 Dopiero wczoraj zrobiłem galerie z GSMP Sopot tutaj ja mozna zobaczyc:
PS. NIe było chyba dot±d zdjecia na necie saxo steinhofa po dzwonie w sopocie:
A do Limanowej zawitam prawdopodobnie jutro bo dzis mam wesele:/106 - Sob 10 Lip, 2010 ale urwalqbus - Sob 10 Lip, 2010 łyse gumy miał... nieodpowiedzialny.
nic mu sie nie stalo?speed555 - Sob 10 Lip, 2010 tylko potłuczenia ale lekarz odradził mu start w limanowej bo już samochód jaki¶ załatwili i miał startować.Barejka - Sob 10 Lip, 2010 speed555, a wiadomo jak on wpakowal sie w to drzewo na dohamowaniu przed szykana?? Bart - Sob 10 Lip, 2010 ufff, jedno saxo mniej Barejka - Sob 10 Lip, 2010 mnie tylko zdziwilo zachowanie pajaca z ferrari, pierwszy raz z czyms takim sie spotkalem podszedl do niego jakis ziomek z dziewczyna i przywiatali sie dajac sobie buziaka a dziewczynie podal reke Yarko - Sob 10 Lip, 2010
jarek-malopolska - Nie 11 Lip, 2010 Obudziłem się na lekkiem(mocnym) kacu więc co¶ napisze
No i po pierwszym dniu w Limanowej... Bana¶ mnie zmiażdzył, to EVO od Zbyszka Steca jedzie jak w¶ciekłe, jak dzi¶ pogoni Steca po raz kolejny to dopiero bedzie jazda..
Ci co s± to wiedz±, pogoda dopisuje, aż za bardzo, jeszcze jak trzeba pod góre włazić
Kurde nie mogłem wogole pstrykn±ć Michałowi, żadnych fajnych fot, w czasie pierwszego podjazdu jak jechał szedłem ¶rodkiem lasu, w czasie drugiego schodziłem w dół i znów miejscówka z d.u.py. no ale żeby nie było że Mick nie startował:
CHRZANEK - Pon 12 Lip, 2010 Panowie (Mick i Badi) przypominam że ten temat jest o dyscyplinach sportów samochodowych rozgrywanych w naszym pieknym kraju.
Wszelkie podróże sentymentalne prosze toczyć w innym temacie.
Kontrowersyjne (moim zdaniem) wypowiedzi usun±łem.