To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Katastrofa samolotu

Bad-i - Wto 11 Maj, 2010

Marek23 napisał/a:
PiTT napisał/a:
nie pomodlę się bo jestem antychrystem :rotfl:

Chyba Jaruzel pisze z Twojego konta :]

nie prawda bo z mojego :]

KonradMK - Wto 11 Maj, 2010

Bad-i napisał/a:
Marek23 napisał/a:
PiTT napisał/a:

z twojego dostaje co miesiąc darowiznę :rotfl:

Bad-i - Wto 11 Maj, 2010

KonradMK napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Marek23 napisał/a:
PiTT napisał/a:

żebyś wiedzial, jak w innym temacie pisałem że pomagam to było o nim i o Kwaśniewskim. Wole dać wszystko na Jaruzela niż 1 pln na Kaczke

KonradMK - Wto 11 Maj, 2010

Bad-i napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Marek23 napisał/a:
PiTT napisał/a:

żebyś wiedzial, jak w innym temacie pisałem że pomagam to było o nim i o Kwaśniewskim. Wole dać wszystko na Jaruzela niż 1 pln na Kaczke

dałbyś na Święto Transportowca a nie trwonisz kasę na bankrutów

PiTT - Wto 11 Maj, 2010

heheeh, znowu wiadomości na 1 i "na filmie słychać rozmowy po polsku i rosyjsku oraz strzały"
xD
czy przypadkiem kwestia filmu nie została rozwiązana przez specjalistów?
wydaje mi się, że jasno powiedziano "na filmie nie ma żadnych strzałów"

nie chodzi mi o dochodzenie prawdy bo wg. mnie faktycznie słychać strzały, ale poza ruskimi nikogo tam nie słyszałem, a tvp w zaparte przekazuje kolejny dzień z rządu co jest na filmie o_O

M - Wto 11 Maj, 2010

Prokuratura Wojskowa oświadczyła że na filmie słychać strzały oraz rozmowy po polsku i rosyjsku. Jednak nie potrafią ustalić skąd pochodziły bo poziom szumów jest za wysoki i jakość nagrania nie jest rewelacyjna.
PiTT - Wto 11 Maj, 2010

eM napisał/a:
Prokuratura Wojskowa oświadczyła że na filmie słychać strzały oraz rozmowy po polsku i rosyjsku. Jednak nie potrafią ustalić skąd pochodziły bo poziom szumów jest za wysoki i jakość nagrania nie jest rewelacyjna.

aha to widocznie nie śledziłem tematu :)
za to na tvn nic o tym nie mówili :]
zawsze jak mam możliwość oglądam wszystkie informacje, polsat -> tvn -> tvp1 i wyłapuję różne kwiatki :D
dzisiaj dobre było na tvn24 rano
przyczyną wypadku tramwaju było wjechanie w słup... o_O :/ xD

kamil - Śro 12 Maj, 2010

straszne to jest co się dzieje po tej katastrofie. Polacy kochają teorie spiskowe i niewyjaśnione tajemnice...Przez lata będziemy teraz snuć przedziwne historie...Nawet ostatnio magnes się gdzieś przypałętał - to już zaczyna zamieniać się w jakiś kabaret.
TOXIC - Śro 12 Maj, 2010

cały swiat uwielbia teorie spiskowe :) zobacz ile na zachodzie siętakich filmów kreci, a te co mniej dokumentalne to od razu hity kinowe :)
Janusz - Śro 12 Maj, 2010

PiTT napisał/a:
czy przypadkiem kwestia filmu nie została rozwiązana przez specjalistów?
wydaje mi się, że jasno powiedziano "na filmie nie ma żadnych strzałów"

apropo tego filmu to w Angorze jest artykuł w którym podają ze gość który nagrał ten film trafił później do szpitala z trzema ranami kłotymi, a następnie zmarł w wyniku odłączenia respiratora.
Ciekawe czy to prawda...

P.S ja tam nie mam teori żadnej na ten temat i nie zamierzam mieć bo z mediów nie mam tyle informacji żeby stwierdzić czy to spisek czy po prostu wypadek wiec takie nasze pie.rdolenie jest o dupe rozbić, i taka się nic nie dowiemy

kaziu1985pn - Śro 12 Maj, 2010

ogólnie od samego początku to jedna wielka medialna szopka.
M - Śro 12 Maj, 2010

Dokladnie, kazdy kto sie choc chwile zastanawia nad tym co sie moglo stac jest popie.rdolony.
Nie wolno myslec analizowac, trzeba dalej napi.erdalać w pracy jak pracownik poczty stemplem , konsumować,wydalać i nic nie myslec. Kazdy kto myśli jest oszołomem od teorii spiskowych i trzeba go zamknąć w psychatryku. Myslenie to przestepstwo a przynajmniej jest passe. Trzeba robic tak jak mowia w gazecie i tv to jest jedyna mądrość, z kogo sie tam smieja z tego sie trzeba smiac, kogo wyszydzaja nalezy wyszydzac, kogo chwalą nalezy docenic. Intelektualne kułactwo trzeba wyrugowac, kazdy musi myslec z nurtem.

Michał - Śro 12 Maj, 2010

ej ej ej ....
nie podoba mi sie to co napisałeś, początek szczególnie

Nie myśle o tej katastrofie, wcale. Stało sie, i sie nie odstanie.
Przychodze do bumaru, jebne dwie graficzki, zmontuje jakiś filmik, pośmieje sie z chłopacami z pracy, pożartuje ze swoją grubą szefową, wsiadam na rower niczym czesław lang, wracam do domu, dalej robie swoje własne sprawy , i jestem zadowolony z zycia.

Że ty miałeś tak zje.baną prace , nie znaczy ze kazdy maćku ...

M - Śro 12 Maj, 2010

a ja wcale nie napisalem ze ktos ma zj.ebaną prace - potraktuj to ogólnie, nie osobiscie
Janusz - Śro 12 Maj, 2010

eM napisał/a:
Dokladnie, kazdy kto sie choc chwile zastanawia nad tym co sie moglo stac jest popie.rdolony.
Nie wolno myslec analizowac, trzeba dalej napi.erdalać w pracy jak pracownik poczty stemplem , konsumować,wydalać i nic nie myslec. Kazdy kto myśli jest oszołomem od teorii spiskowych i trzeba go zamknąć w psychatryku. Myslenie to przestepstwo a przynajmniej jest passe. Trzeba robic tak jak mowia w gazecie i tv to jest jedyna mądrość, z kogo sie tam smieja z tego sie trzeba smiac, kogo wyszydzaja nalezy wyszydzac, kogo chwalą nalezy docenic. Intelektualne kułactwo trzeba wyrugowac, kazdy musi myslec z nurtem.

ta, najpierw twierdzisz ze media są zakłamane i ze to one kierują, wszystkim bo pokazują z kgo się śmiać a z kogo nie, A potem chcesz odkryć prawdę na temat jakiegoś wypadku bazując na informacjach zaczerpniętych z mediów.