To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moje na górze i ch*j!

bizon - Pon 06 Wrz, 2010

moze byc tez tak, ze policjant faktycznie cos odwalil albo na czyms go zlapali i zostala ulozona historia, ktora przez rozglos ma stac sie bardziej wiarygodna. no i machina ruszyla.
nie wiem, tak sobie dywaguje.
osobiscie mimo kompletnego braku dowodow bardziej bym zaufal gliniarzowi, choc zgadzam sie, ze w kazdej profesji sa ludzie i tacy i inni.

M - Pon 06 Wrz, 2010

No tak to jest, jak się podpadnie komuś wysoko to okazuje się że prawo nie istnieje i wklepią Cię w ziemię.
Znana historia z policjantem który śmiał zatrzymać do kontroli matkę Pani prokurator.

bizon - Pon 06 Wrz, 2010

agrii, z autoposji nawet znam sporo przypadkow, ze wystarczy miec stanowisko, zeby pewne rzeczy dzialaly inaczej.
i najwiecej z nich pochodzi z firmy, w ktorej pracuje :)

M - Pon 06 Wrz, 2010

Jak to mawiają - wraca stare
Janusz - Pon 06 Wrz, 2010

Kilka tygodni temu ziom był na weselu.... Niby nic... ale była tam orkiestra w której grał jakiś gliniarz. Jakimś cudem kolega pił z nim.. no i tak się juz pod koniec dość mocno zchlali... w pewnym momencie gliniarz mówi "patrz co tu się za chwile będzie działo". Po jakimś czasie wychodzą przed knajpę.. a tu trzy radiowozy... Pijany glina wsiada do swojego prywatnego radiowozu, a tamci go eskortują... (oczywiście w każdym radiowozie było po dwóch Policjantów więc teoretycznie to któryś nich mógł prowadzić prywatny samochód, no ale po co.)

Podobno był to jakiś wysoko postawiony Policjant, ale nie pamiętam dokładnie kto, wiec nie będę siał plotek :)

dzik - Pon 06 Wrz, 2010

ja jestem w 101% za odcieciem kompletnie panstwa od kosciola, zatrzymac wszelkie dotacje, nalozyc normalne podatki i usunac wszelkie ulgi, wtedy grubym dupom mina sie zmieni.

byla kiedys jakas historia ze straza graniczna ktora smiala sprawdzic wykrywaczem metali kogos z zarzadu tej samej czarnej firmy

GeKo - Pon 06 Wrz, 2010

W całej tej sytuacji nie wiem tylko skąd pieniądze z mandatów w radiowozie. Odkąd jeżdżę samochodem a to już ponad 10 lat to mandaty są kredytowe, więc WTF.
jozekrj - Pon 06 Wrz, 2010

tubylcy maja kredytowe , turyści z za granicy gotówa
Vlodarsky - Wto 07 Wrz, 2010

dzik napisał/a:
ja jestem w 101% za odcieciem kompletnie panstwa od kosciola, zatrzymac wszelkie dotacje, nalozyc normalne podatki i usunac wszelkie ulgi, wtedy grubym dupom mina sie zmieni.

niestety ale się zgadzam...

a za datki na tace paragon :rotfl: :rotfl: :rotfl:

M - Wto 07 Wrz, 2010

http://pb.pl/2/a/2010/09/...li_nowy_podatek

kopanie leżącego

Maciusiowy - Wto 07 Wrz, 2010

Vlodarsky napisał/a:
dzik napisał/a:

a za datki na tace paragon

agrii...
przy tacy kasa fiskalna :faja:

M - Wto 07 Wrz, 2010

Maciusiowy napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
dzik napisał/a:

a za datki na tace paragon

agrii...
przy tacy kasa fiskalna :faja:

Sorry ale religia to nie jest tesco

Polityka i Religia to da różne światy i muszą być rozdzielone. Tak chyba mówił ktoś bardzo, ale to bardzo mądry...

M napisał/a:
Sorry ale religia to nie jest tesco

fakt... Tesco jest czynne 24/7

bzdure powiedziałeś Maciek - co ma religia do księży zbierających kasę ?

Religia to czysta nauka i wiara - zbieranie kasy to interes

M - Wto 07 Wrz, 2010

W takim razie Jurek Owsiak robi świetny interes.

Robi, ale nie kosztem wiary ale kosztem dobrej zabawy i wynikiem jest zdrowie wielu ludzi.