Bad-i - Pon 31 Paź, 2011 a to tylko ja tak pechowo szukalem, pierwszy jaki wszedlem to gdzies na dole przy Austryjackiej granicy martin.h - Pon 31 Paź, 2011 Bad-i weź pod uwagę, że Czechy są dość małym krajem i praktycznie z południa wszędzie jest blisko, a napewno bliżej niż ze Śląska do Mikołajek Bad-i - Pon 31 Paź, 2011
martin.h napisał/a:
Bad-i weź pod uwagę, że Czechy są dość małym krajem i praktycznie z południa wszędzie jest blisko, a napewno bliżej niż ze Śląska do Mikołajek
ok, ale dla mnie jechanie 200 km za Brno to juz paranoja. Ale jezeli beda jakies blisko granicy to czemu nie Koto - Pon 31 Paź, 2011 To co martin i qbus wymienili plus jeszcze jeden: Rallysprint Krkonoše z bazą w mieście Trutnov, z Warszawy niecałe 500, na Valasske, Kopną, Barum, Vsetin i Jeseniky masz podobną odległośc.
Reszta już dalej jest
Na Słowacji to Koszyce blisko granicy są, inne nie wiem.
Edit: Valasska i Barum są 2 dniowe, reszta to 1 dniowe rallysprinty.Bart - Wto 01 Lis, 2011
Koto napisał/a:
Na Słowacji to Koszyce blisko granicy są, inne nie wiem.
Koszyce są całkiem blisko granicy... węgierskiej Koto - Wto 01 Lis, 2011 Eee tam, do Polskiej też nie jest daleko qbus - Wto 01 Lis, 2011 I Presov na poczatku roku, od nas jakies niecale 200 km martin.h - Sob 05 Lis, 2011 Ładnie chodzi to Polo
bizon - Sob 05 Lis, 2011 niezly karabin Bad-i - Nie 06 Lis, 2011 52-55 sekunda matt2rally - Nie 06 Lis, 2011 sam Carlos Sainz upalał nowe polo wiec musiało ładnie chodzić jarek-malopolska - Pon 07 Lis, 2011 skrzynia tam jest chyba do 115km/h Marek23 - Śro 09 Lis, 2011 Zaczeło się Walka o mistrzostwo w ostatnim rajdzie. Szkoda tylko,że Hirvonnen wogóle nie zasłuzył w tym roku na ewentulne zwycięstwo. Mam nadzieję,że Loeb wyjaśni jak zwykle
http://rajdy.autoklub.pl/...-testowym,39354CHRZANEK - Śro 09 Lis, 2011 Loeb !Marek23 - Śro 09 Lis, 2011 Chrzanek,juz myslalem,ze jestes za Hirvo...uff nie bedzie fightu
Seb to musi miec jednak nerwy, pojdzie o zycie, turbo precyzyjnie i bedzie 8 mistrzostwo.