KarQ - Nie 06 Mar, 2011 M, jedyne co mi przychodzi do głowy to rozpórki megana, stabi od ITR i ta rozpórka m/y progowa, shortshifter tenzo-r, regulowane kółko rozrządu - choć nie wiem czy nie jest tylko do d-serii.
Zawias masz ten sam, hybryda nie podejdzie, hebel zeswapiłeś (ładen słowo ) fotele to kibel, kiere masz - poza tym moja pokrachciała po jednej pojeżdzawce.
Mam jeszcze burtę z laminatu której nie montowałem oraz lotkę ala spoon
Janku, felgi choć są mocne to raz dwie zgiąłem na Lublinie prostowałem w dobrym zakładzie w Markach i po ich usłudze było jak przedtem. Generalnie są lipnie pomalowane, ale Barjerka ma jakiś diwajs do usuwania lakieru - wywoławcza 600zł z kapciami które na nich są (tzn. dwie śmietnik T1R i dwie stare Conti na parę pojeżdzawek) + 4 x jakieś Vanli Sport 195/50/15.
BIZĄ, ta buda jest okazem zdrowia M - Nie 06 Mar, 2011 ile za SS, ITRowy stabilizator i tą rozpórkę?
No i co teraz bedzie następne? bizon - Nie 06 Mar, 2011
KarQ napisał/a:
stabi od ITR
mhm
KarQ napisał/a:
BIZĄ, ta buda jest okazem zdrowia
tak cos czulem Barejka - Nie 06 Mar, 2011 kola wstepnie rezerwujeAnonymous - Nie 06 Mar, 2011 Barakus ty masz 4x108 a tam sa 4x100 chybaM - Nie 06 Mar, 2011
Czesio napisał/a:
Barakus ty masz 4x108 a tam sa 4x100 chyba
Przykręci się...
Czesław jakiego ty chcesz nicka, napsiz mi na pwbizon - Nie 06 Mar, 2011
M napisał/a:
Czesław jakiego ty chcesz nicka, napsiz mi na pw
przeciez mu miejsca zabraknie w opisie, zeby wszystkie aliasy wpisac Anonymous - Nie 06 Mar, 2011 Z tym nickiem to tak chciałem po marudzić mi on nie przeszkadza , w końcu to tylko nick KarQ - Nie 06 Mar, 2011
M napisał/a:
ile za SS, ITRowy stabilizator i tą rozpórkę?
Początkowo pojadę i zweryfikuję, uwiecznię i powiem co mam
M napisał/a:
No i co teraz bedzie następne?
To proste. Jakieś mocne TDI np. dłubana Ibiza FR
Nie mam pojęcie, w zasadzie auto na co dzień mam, drugiego nie potrzebuję, ale jak w drodze powrotnej wpadłem przypadkowo na Wyrazów gnojową Vectrą to adrenka uderzyła mi w łeb, że znów mam napinkę na hothatcha M - Nie 06 Mar, 2011 e30? Bonczek - Nie 06 Mar, 2011 KarQ, a nie chcesz qpety?
Bo mi to auto tylko uprzykrza życie KarQ - Nie 06 Mar, 2011
M napisał/a:
e30
Widziałem ostatnio ori IS'a, ale ja wolę już mieć coś świeżego. Generalnie widzi mi się Clio III Sport
Bonczek napisał/a:
a nie chcesz qpety?
Ja nie, ale zapytam kumpla czy nie chcą kolejnej hondy do rozbiórki na praktyki
Ty masz rejkę TKI jakąś taką pomniejszoną Bonczek - Nie 06 Mar, 2011
KarQ napisał/a:
Ty masz rejkę TKI jakąś taką pomniejszoną
W sensie teraz na samochodzie? Nie KarQ - Nie 06 Mar, 2011 Jak jeszcze pomieszkiwałem na starym bemowie to bodajże na mensday stała ładna czarna kupeta na właśnie takiej rejce i jakoś mi się przypomniało Bonczek - Nie 06 Mar, 2011 No moja też była na mensday, ale z pełnowymiarową tablicą TK