jest taki fanpejdz na FB
http://www.facebook.com/p...151249570064424
zobaczyłem to bo nasz kolega Kondziu udostępnił
fajne wpisy są kamil - Pon 19 Lis, 2012 nie chce mi się tego nawet komentować... Anonymous - Pon 19 Lis, 2012 no to musze sie wybracmartin.h - Wto 20 Lis, 2012 Widziałem "Pokłosie". Bardzo dobry film wyszedł Pasikowskiemu, dobre zdjęcia. Jest chwila refleksji po filmie i trochę uczucie wstydu, że jest się Polakiem.Anonymous - Wto 20 Lis, 2012 Dziwne ze Niemcy nie zrobili jeszcze filmu po którym mieliby uczucie wstydu ze są Niemcami Bart - Wto 20 Lis, 2012 Nakręcili wiele takich filmów.Vlodarsky - Śro 21 Lis, 2012 Polacy nawet założyli takie forum które jak się czyta to wstyd Anonymous - Śro 21 Lis, 2012
Bart napisał/a:
Nakręcili wiele takich filmów.
Pewnie masz racje ale jakos nie moge sobie żadnego przypomniec,podobnie jak nie moge sobie przypomniec zadnego francuskiego czy norweskiego o tym jak to ochoczo współpracowali z niemcami (a raczej powinnienem uzyc zwrotu nazistami) przy wywózce żydów,amerykanskiego filmu o tym jak to wypieli sie na europejskich żydów tez nie pamiętam,pewnie to skleroza...Walle - Śro 21 Lis, 2012 Idziecie w mainstream. Wszyscy o tym Pokłosiu piepszą. Nawet radio Eska.
Polecam francuskie coś od Gutka - "Miłość". To jest dopiero trudne kino i ciężki temat.anjas - Śro 21 Lis, 2012
rabarbar napisał/a:
Bart napisał/a:
Nakręcili wiele takich filmów.
Pewnie masz racje ale jakos nie moge sobie żadnego przypomniec,podobnie jak nie moge sobie przypomniec zadnego francuskiego czy norweskiego o tym jak to ochoczo współpracowali z niemcami (a raczej powinnienem uzyc zwrotu nazistami) przy wywózce żydów,amerykanskiego filmu o tym jak to wypieli sie na europejskich żydów tez nie pamiętam,pewnie to skleroza...
Ciekawe ile takich polskich filmów byłby w stanie przypomnieć sobie jakiś Fancuz, Niemiec czy Norweg martin.h - Czw 29 Lis, 2012 Już w styczniu nowy film Tarantino, tym razem będzie western
A zamiast trailera utwór, który znajdzie się na soundtracku
M - Czw 29 Lis, 2012 Ja odkurzyłem trochę kino i mogę polecić te tytuły (jak ktoś jeszcze nie obejrzał)
Bardzo dobry film! Moim zdaniem (formułka dla Piranii )M - Czw 29 Lis, 2012 Potwierdzam, serio byłem wzruszony mocno na końcu - piękne emocje wyzwala ten film.
I tak naprawde wcale nie jest o naparzaniu w klatce.
A Gangstera oglądałem bojąc się co jeszcze strasznego zobaczę w tym filmie - też bardzo polecam.