To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Puchar Hothatch.org 2012

kosmita - Śro 18 Sty, 2012

faldzip napisał/a:
a co jest w cenie?

w zeszłym roku było szkolenie (od 9 do 12 ), obiad i potem jazda po całym torze(od 13 do 16chyba)
Jesli dobrze pamiętam to można było ok 150-200km zrobić

Anonymous - Śro 18 Sty, 2012

jakies znizki dla członków AW??
PGmaster - Śro 18 Sty, 2012

rabarbar napisał/a:

W zeszlym roku chyba 100 taniej bylo dla zrzeszonych. Czyli 400

Kenet - Śro 18 Sty, 2012

Ja jestem na pewno niezależnie od terminu, a najchętniej dwa razy ;)
Gaydek - Śro 18 Sty, 2012

kosmita napisał/a:
faldzip napisał/a:
a co jest w cenie?

w zeszłym roku było szkolenie (od 9 do 12 ), obiad i potem jazda po całym torze(od 13 do 16chyba)
Jesli dobrze pamiętam to można było ok 150-200km zrobić

Też tak pamiętam :) .

Aha, CPN jest blisko. Spać można "na torze" ;) .

rabarbar napisał/a:

Ktoś kiedyś wspominał o zniżkach. Dowiem się.

musiałbym opłacic składki,chyba z 80 zł
Yarko - Śro 18 Sty, 2012

jak w praktyce wygląda członkostwo ? wystarczy wysłać formularz i opłacić składkę ?

Musisz miec 2 członków którzy cie wprowadza(polecą),pozniej przez rok jestes kandydatem,pozniej członkiem.w praktyce wyglada to tak-dwóch wprowadzających to byli jacys przypadkowi kolesie z biura AW,masz znizki na wszystkie imprezy organizowane przez AW (np.superoesy),a jesli masz licencje to za darmo mozesz raz w tyg trenowac na torze.Ja mam nieopłacona składke za ostatnie 3 czy 4 lata,jesli mi karzą zapłacic zaległe składki to leje na to,jak tylko za bierzący rok to zapłace
kosmita - Śro 18 Sty, 2012

Gaydek napisał/a:
Aha, CPN jest blisko.

nie polecam najbliższego Shell'a (koło hotelu Orange) straszne gówno tam mają zamiast Vpowera

M - Śro 18 Sty, 2012

Kurcze to juz za lekko ponad dwa miesiące w najszybszej opcji ^D^
Yarko - Śro 18 Sty, 2012

rabarbar napisał/a:
Musisz miec 2 członków którzy cie wprowadza(polecą),pozniej przez rok jestes kandydatem,pozniej członkiem.w praktyce wyglada to tak-dwóch wprowadzających to byli jacys przypadkowi kolesie z biura AW,masz znizki na wszystkie imprezy organizowane przez AW (np.superoesy),a jesli masz licencje to za darmo mozesz raz w tyg trenowac na torze.Ja mam nieopłacona składke za ostatnie 3 czy 4 lata,jesli mi karzą zapłacic zaległe składki to leje na to,jak tylko za bierzący rok to zapłace

wszedłbym w to, jeśli zaliczę 4-5 imprez w roku to mam ~5 stów w kieszeni ( - składka 80 pln ) czyli jeden wjazd mam generalnie za free

Yarko,zasadniczo sie opłaca, pamiętam ze mi sie składka zwróciła po 2 startach na superoesach.zadzwon do AW i popytaj bo mogło sie pozmieniac
siema - Śro 18 Sty, 2012

Jeśli byłby jakiś wybór, to proponuję 22 kwietnia- większe prawdopodobieństwo, że śnieg nas nie zaskoczy ;) Ale generalnie oba terminy są super :)
Rasputin - Śro 18 Sty, 2012

Cytat:
Jeśli byłby jakiś wybór, to proponuję 22 kwietnia- większe prawdopodobieństwo, że śnieg nas nie zaskoczy

+1

PieQt - Śro 18 Sty, 2012

Gaydek napisał/a:
W AW zorientowali się, że klepnęli nam Wielkanoc :) . W związku z tym mamy wybrać:
- 1 kwietnia,
- 22 kwietnia albo
- Tor Poznań Track Day (dostępne terminy to 7 i 15 kwietnia; organizator już o nas wie).

:rotfl: pierwszy się zorientowałem xD

mnie pasuje każdy termin, pod warunkiem że w ciągu tygodnia ustalimy i wpiszę na amen w kalendarzu!!!!