w zeszłym roku było szkolenie (od 9 do 12 ), obiad i potem jazda po całym torze(od 13 do 16chyba)
Jesli dobrze pamiętam to można było ok 150-200km zrobićAnonymous - Śro 18 Sty, 2012 jakies znizki dla członków AW??PGmaster - Śro 18 Sty, 2012
rabarbar napisał/a:
jakies znizki dla członków AW??
W zeszlym roku chyba 100 taniej bylo dla zrzeszonych. Czyli 400Kenet - Śro 18 Sty, 2012 Ja jestem na pewno niezależnie od terminu, a najchętniej dwa razy Gaydek - Śro 18 Sty, 2012
kosmita napisał/a:
faldzip napisał/a:
a co jest w cenie?
w zeszłym roku było szkolenie (od 9 do 12 ), obiad i potem jazda po całym torze(od 13 do 16chyba)
Jesli dobrze pamiętam to można było ok 150-200km zrobić
Też tak pamiętam .
Aha, CPN jest blisko. Spać można "na torze" .
rabarbar napisał/a:
jakies znizki dla członków AW??
Ktoś kiedyś wspominał o zniżkach. Dowiem się.Anonymous - Śro 18 Sty, 2012 musiałbym opłacic składki,chyba z 80 złYarko - Śro 18 Sty, 2012 jak w praktyce wygląda członkostwo ? wystarczy wysłać formularz i opłacić składkę ?Anonymous - Śro 18 Sty, 2012 Musisz miec 2 członków którzy cie wprowadza(polecą),pozniej przez rok jestes kandydatem,pozniej członkiem.w praktyce wyglada to tak-dwóch wprowadzających to byli jacys przypadkowi kolesie z biura AW,masz znizki na wszystkie imprezy organizowane przez AW (np.superoesy),a jesli masz licencje to za darmo mozesz raz w tyg trenowac na torze.Ja mam nieopłacona składke za ostatnie 3 czy 4 lata,jesli mi karzą zapłacic zaległe składki to leje na to,jak tylko za bierzący rok to zapłacekosmita - Śro 18 Sty, 2012
Gaydek napisał/a:
Aha, CPN jest blisko.
nie polecam najbliższego Shell'a (koło hotelu Orange) straszne gówno tam mają zamiast VpoweraM - Śro 18 Sty, 2012 Kurcze to juz za lekko ponad dwa miesiące w najszybszej opcji Yarko - Śro 18 Sty, 2012
rabarbar napisał/a:
Musisz miec 2 członków którzy cie wprowadza(polecą),pozniej przez rok jestes kandydatem,pozniej członkiem.w praktyce wyglada to tak-dwóch wprowadzających to byli jacys przypadkowi kolesie z biura AW,masz znizki na wszystkie imprezy organizowane przez AW (np.superoesy),a jesli masz licencje to za darmo mozesz raz w tyg trenowac na torze.Ja mam nieopłacona składke za ostatnie 3 czy 4 lata,jesli mi karzą zapłacic zaległe składki to leje na to,jak tylko za bierzący rok to zapłace
wszedłbym w to, jeśli zaliczę 4-5 imprez w roku to mam ~5 stów w kieszeni ( - składka 80 pln ) czyli jeden wjazd mam generalnie za freeAnonymous - Śro 18 Sty, 2012 Yarko,zasadniczo sie opłaca, pamiętam ze mi sie składka zwróciła po 2 startach na superoesach.zadzwon do AW i popytaj bo mogło sie pozmieniacsiema - Śro 18 Sty, 2012 Jeśli byłby jakiś wybór, to proponuję 22 kwietnia- większe prawdopodobieństwo, że śnieg nas nie zaskoczy Ale generalnie oba terminy są super Rasputin - Śro 18 Sty, 2012
Cytat:
Jeśli byłby jakiś wybór, to proponuję 22 kwietnia- większe prawdopodobieństwo, że śnieg nas nie zaskoczy
+1PieQt - Śro 18 Sty, 2012
Gaydek napisał/a:
W AW zorientowali się, że klepnęli nam Wielkanoc . W związku z tym mamy wybrać:
- 1 kwietnia,
- 22 kwietnia albo
- Tor Poznań Track Day (dostępne terminy to 7 i 15 kwietnia; organizator już o nas wie).
pierwszy się zorientowałem
mnie pasuje każdy termin, pod warunkiem że w ciągu tygodnia ustalimy i wpiszę na amen w kalendarzu!!!!