HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
Gaydek - Pon 30 Sty, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
5
No właśnie czekam na Piekuta, co powie, bo chyba mu nie pasuje Młody Papież - Pon 30 Sty, 2012 tzn będzie długi kulig na powrocieGaydek - Pon 30 Sty, 2012 Warszafka bierze lorę, nie będzie problemu. Oby tylko lora nie była francą renófką EmerytRs2 - Pon 30 Sty, 2012 mam assistance do 6.05
sprawdzę warunki czy włącznie do 00:00
edit: kurcze NNW też 6.05
swoją drogą, chętnie bym się zalawetował w pierwszą stronę jeżeli miałoby wyjść taniej Anonymous - Pon 30 Sty, 2012 no znowu mi nie pasi,w sobote wieczorem lece do szwecji,ale jak będzie w piątek balecik to wpadne napewnoPieQt - Pon 30 Sty, 2012
Gaydek napisał/a:
EmerytRs2 napisał/a:
5
No właśnie czekam na Piekuta, co powie, bo chyba mu nie pasuje
no nie pasuje, ale próbuję ruszyć ziemię, więc jak da radę jeszcze kilka dni (do 1 terminu wpłaty w lutym) się wstrzymać - to już będę wiedział czy udało mi się przesunąć inne sprawy czy nieGaydek - Wto 31 Sty, 2012
rabarbar napisał/a:
no znowu mi nie pasi,w sobote wieczorem lece do szwecji,ale jak będzie w piątek balecik to wpadne napewno
Wygląda na to, że będzie, zapraszamy Gaydek - Wto 31 Sty, 2012
PieQt napisał/a:
Gaydek napisał/a:
EmerytRs2 napisał/a:
5
No właśnie czekam na Piekuta, co powie, bo chyba mu nie pasuje
no nie pasuje, ale próbuję ruszyć ziemię, więc jak da radę jeszcze kilka dni (do 1 terminu wpłaty w lutym) się wstrzymać - to już będę wiedział czy udało mi się przesunąć inne sprawy czy nie
Spoko, czekamy. Mam nadzieję, że się uda kamil - Wto 31 Sty, 2012 Panowie, a może ktoś ma znajomych wśród handlarzy co będa wielką lawetą jechać do Niemiec po fury. Po co ma robić pusty przebieg w jedną stronę. Wrzucić z 6 fur na lawetę i po kłopocie...Ile to może kosztować ?
Przejazd do Poznania w jedną stronę to ok 200-250 pln + autostrada.
Może taniej wynając globalnie dużą lawete a sami PKP do Poznania jakimiś Przewozami Regionalnymi za 50 pln w jedną stronę ?Bart - Wto 31 Sty, 2012 zejdź na ziemię, ziomM - Wto 31 Sty, 2012
kamil napisał/a:
Panowie, a może ktoś ma znajomych wśród handlarzy co będa wielką lawetą jechać do Niemiec po fury. Po co ma robić pusty przebieg w jedną stronę. Wrzucić z 6 fur na lawetę i po kłopocie...Ile to może kosztować ?
Przejazd do Poznania w jedną stronę to ok 200-250 pln + autostrada.
Może taniej wynając globalnie dużą lawete a sami PKP do Poznania jakimiś Przewozami Regionalnymi za 50 pln w jedną stronę ?
Kamil to jest trasa autostradą, po co kombinować.
Nie jedziesz zondą czy jakimś kitcarem przecież. Nie jest to też wyjazd na ring.Jakarti - Wto 31 Sty, 2012 zgadzam sie z przedmowcami
wsiadasz sobie, jedziesz 100km/h i jestes w 5h na miejscu - bena kosztuje nic bo pali Ci 7 litrów co wychodzi ok 200 zylków.kamil - Wto 31 Sty, 2012 olać, po prostu zastanawiałem się czy to nie taniej, lepiej. Jak mówicie, ze nie to grzecznie pojadę w kolumnie 90 km/hM - Wto 31 Sty, 2012 Smigniemy sobie razem, po drodze przystanki na hotdoga kawkę i pieprzenie głupot oraz siku.
Będzie fajnie jak zawsze. Jedziesz w pt czy sob?kamil - Wto 31 Sty, 2012 nie wiem jak Pitt i Wiktor ? Ja chyba będę wolał to podpiąć od razu pod Majówkę, więc pewnie w piątek...ale zobaczymy. Ja się dostosuję